Search Menu
Bostaden är såld

Arkelstorp / Skärsjövägen 2

Drömmer du om ett eget torp vid sjön Immeln kan drömmen snart bli sann! En slingrande grusväg genom vacker bokskog leder fram till det rödmålade huset med vita knutar. En idyll högt och vackert belägen med sjöutsikt. Huset är renoverat med en trivsam planlösning och estetiskt tilltalande och fungerande eldstäder. Entréplan består av kök, sällskapsutrymmen och ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även en inglasad veranda som förlänger sommarsäsongen. Ovanvåningen rymmer tre stycken sovrum samt en toalett. Tomten är väl tilltagen med potential för den som vill odla blommor eller diverse grödor. Eller varför inte anlägga fler små uteplatser och njuta av sjöutsikten? Eller kanske flyttar du/ni hit och bara njuter. Här bor man nämligen omgiven av fantastisk natur med underbara vandringsleder och vad sägs om en morgondopp i Immeln sommartid? Varmt välkommen på visning!

Arkelstorp
Skärsjövägen 2
Final price: 1 695 000 kr
Enclosed: 140/12 kvm
Running costs: 16 374 kr/år
Plotarea: 2148 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Arkelstorp / Skärsjövägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.