Skärsjövägen 2

Skärsjövägen 2

Slutpris

1 695 000 kr


Arkelstorp— Kristianstad

Skärsjövägen 2


Slutpris
1 695 000 kr

Arkelstorp— Kristianstad

Drömmer du om ett eget torp vid sjön Immeln kan drömmen snart bli sann! En slingrande grusväg genom vacker bokskog leder fram till det rödmålade huset med vita knutar. En idyll högt och vackert belägen med sjöutsikt. Huset är renoverat med en trivsam planlösning och estetiskt tilltalande och fungerande eldstäder. Entréplan består av kök, sällskapsutrymmen och ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även en inglasad veranda som förlänger sommarsäsongen. Ovanvåningen rymmer tre stycken sovrum samt en toalett. Tomten är väl tilltagen med potential för den som vill odla blommor eller diverse grödor. Eller varför inte anlägga fler små uteplatser och njuta av sjöutsikten? Eller kanske flyttar du/ni hit och bara njuter. Här bor man nämligen omgiven av fantastisk natur med underbara vandringsleder och vad sägs om en morgondopp i Immeln sommartid?
Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
102/12 kvm
Driftkostnad
16 374 kr/år
Tomtarea
2 148 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2016-06-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.