Search Menu
Welcome to the viewing

Contact the real estate agent for more information about the viewings

Contact
Strandängs Park
Bunkeflostrand / Bunkeflostrand
Strandängs Park 18A
Price: Calculation 3 387 000 kr
Enclosed: 116/7,4 kvm
Community fee: 4 949 kr/mån
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Floor: 2

Nyproduktion / Bunkeflostrand - Bunkeflostrand / Strandängs Park 18A

Härliga radhus en kort promenad från havet! 116 - 140 kvm.

I den södra delen av Bunkeflostrand, alldeles nära Strandhem, bygger vi Strandängs Park. 19 radhus på två respektive tre plan i bostadsrättsform. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område, med bra kommunikationer både in till Malmö och till Kastrup. Du har nära till Emporia och Svågertorps handelsplats och på tio minuter går du ner till havet vid Strandhem. Nu påbörjas byggnation av etapp ett som omfattar hus 11A till hus 19A. Inflyttning sker i november 2017. Etapp två är under planering och byggnation startar inom kort.

Description of rooms
 • Beskrivning av samtliga rum
  Entrén når du från den trädkantade trottoaren mot parken. Här välkomnas du av en trädgårdsdel och uteplatsen som ligger under tak. Bottenvåningen är ljus, luftig och genomgående öppen med ett vackert, nästan kvadratiskt vardagsrum i väster. I öster finns en generös matplats och ett halvt avskilt kök med fönster ovan vask och arbetsyta. Både vardagsrum och kök har stora fönsterpartier som når ner till golv och förbinder innemiljön med trädgården. Från köket går du rakt ut på altanen och den privata bakgården, en insynsskyddad plats omgiven av plank, häckar och ditt uteförråd. Här kan du skapa en liten oas för avkoppling och gemenskap! På övervåningen väljer du mellan tre eller fyra sovrum – det som passar dig bäst. Här finns också husets andra badrum. I västerläge mot parken finns en generös balkong med glasräcke och ett skyddande tak. Fem av radhusen har utöver de två våningarna en tredje penthousevåning med ytterligare en balkong. Härifrån går kvällssolen ner i Öresund. RUM: Ekparkett. Tapetserade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén. KÖK: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft. BAD & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp. KLÄDVÅRD: Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  116 kvm
 • Biarea
  7.4 kvm
 • Rooms
  5 rum
Construction
 • Built
  2016
 • Värme och ventilationsanl.
  Frånluftsvärmepump från Nibe som sköter uppvärmning, varmvatten och ventilation. På bottenvåningen är det golvvärme och på plan två är det radiatorer.
 • General information
  Projektet omfattar fyra längor som omgärdas av bokhäckar, varje länga består av 4 - 6 radhus. Längorna har ett modernt språk med asymmetriskt skifferklätt sadeltak. Entredelen är klädd i stående grafitgrå panel och skyddande balkongsidor i vit puts. Huvudentren nås från den trädkantade trottoaren.
Other
 • I materialet bland bilder och filer finns planlösningar och annan information. Öppna de filer som finns inlagda på bostaden. Det finns även ett förhandsavtal. Med hjälp av det kan du se hur det går till att förhandsteckna dig till ett hus i föreningen. Förhandsbokningen innebär att du reserverar ett hus, betalar 25000 kronor i reservationsavgift. Denna dras sedan av från handpenningen om du väljer att teckna upplåtelseavtal. Om förutsättningarna ändrar sig från vad som presenteras här så har du rätt att avstå din förhandsteckning och får då tillbaka din reservationsavgift. Väljer du att avstå från din förhandsrätt av andra skäl så återfår du inte din reservationsavgift.
Economy
 • Community fee
  4 949 kr/mån
 • Kommentar till månadsavgift
  Bostadsrättshavarna har egna abonnemang gällande hushållsel, värme, vatten och fiber (IT/Telefoni). Kostnad för värme och vatten beräknas till 700-1000 kr/mån.
 • Tenure
  Bostadsrätt
Föreningen
 • Benämning
  Brf Strandängs Park

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area