Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Strandängs Park
Bunkeflostrand
Strandängs Park 1A
Price: Kalkyl 3 587 000 kr
Enclosed: 116/7,4 kvm
Community fee: 4 949 kr/mån
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum

Nyproduktion / Bunkeflostrand / Strandängs Park 1A

Ett modernt boende i radhus om 116-140 kvm nära stad och hav!

I den södra delen av Bunkeflostrand, alldeles nära Strandhem, bygger vi Strandängs Park – 19 radhus på två respektive tre plan i bostadsrättsform. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område, med bra kommunikationer både in till Malmö och till Kastrup. Du har nära till Emporia och Svågertorps handelsplats och på tio minuter går du ner till havet vid Strandhem.

Description
 • Beskrivning av samtliga rum
  I Strandängs Park delas radhusen upp i fyra längor som vackert omgärdas av bokhäckar. Varje länga består av 4-6 radhus som har ett modernt karaktäristiskt uttryck med fasad klädd i grafitgrå stående träpanel och balkongsidor i vit puts. Entrén når du från den trädkantade trottoaren mot parken. Här välkomnas du av en trädgårdsdel och uteplatsen som ligger under tak. Bottenvåningen är ljus, luftig och genomgående öppen med ett vackert, nästan kvadratiskt vardagsrum i väster. I öster finns en generös matplats och ett halvt avskilt kök med fönster ovan vask och arbetsyta. Både vardagsrum och kök har stora fönsterpartier som når ner till golv och förbinder innemiljön med trädgården. Från köket går du rakt ut på altanen och den privata bakgården, en insynsskyddad plats omgiven av plank, häckar och ditt uteförråd. Här kan du skapa en liten oas för avkoppling och gemenskap! På övervåningen väljer du mellan tre eller fyra sovrum – det som passar dig bäst. Här finns också husets andra badrum. I västerläge mot parken finns en generös balkong med glasräcke och ett skyddande tak. Fem av radhusen har utöver de två våningarna en tredje penthousevåning med ytterligare en balkong. Härifrån går kvällssolen ner i Öresund. RUM: Ekparkett. Tapetserade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén. KÖK: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft. BAD & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp. KLÄDVÅRD: Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  116 kvm
 • Biarea
  7.4 kvm
 • Rooms
  5 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2016
Economy
 • Community fee
  4 949 kr/mån
 • Kommentar till månadsavgift
  Bostadsrättshavarna har egna abonnemang gällande hushållsel, värme, vatten och fiber (IT/Telefoni). Kostnad för värme och vatten beräknas till 700-1000 kr/mån.
 • Tenure
  Bostadsrätt
Föreningen
 • Benämning
  Brf Strandängs Park

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten