Sök Meny
Såld

Fjälkinge - Kiaby / Åkertegsvägen 1

Välkommen till Åkertegsvägen 1. En mycket välskött enplansvilla i originalskick uppförd 1981. Här väntar en tilltalande planlösning med sovrum, allrum, badrum och kök på entréplan. Källarvåningen rymmer ett allrum, en traditionell gillestuga i vinkel med eldstad samt ytterligare ett rum med stora möjligheter. Vad sägs om ett pingisrum, biorum etc? Dessutom en toalett, tvättstuga och förråds-samt förvaringsmöjligheter. Utvändigt väntar en carport, förråd, en stor uteplats i söderläge, en mindre stenbelagd frukostplats vid entrén och en stor och välskött trädgård. Villan är förbesiktigad! Önskar du/ni ett lantligt läge i en ort med närhet till badplats vid Oppmannsjön med endast 1,5 mil till Kristianstad, förskola, fritidshem och skola upp till årskurs 6, underbar natur och kollektivtrafik mot Kristianstad kanske du/ni har hittat rätt? Välkommen på visning.

Fjälkinge / Kiaby
Åkertegsvägen 1
Slutpris: 1 450 000 kr
Boarea/biarea: 100/100 kvm
Driftkostnad: 29 172 kr/år
Tomtarea: 1256 kvm
Rum: 5 rum, varav 2 sovrum
Såld: 2016-10-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Fjälkinge / Åkertegsvägen
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.