Search Menu
Bostaden är såld

Häljarp / Lusernvägen 37

Välplanerat parhus på hörntomt

I populära Häljarp finns nu möjligheten att förvärva detta ljusa och fräscha parhus. Bostaden bjuder på en välplanerad planlösning med ljusa rymliga rum. Uterummet skapar ytterligare rum med en härlig koppling mellan inne och ute. Nedervåningen har ett fint ljusinsläpp från flertalet fönster i både kök och vardagsrum. På ovanvåningen finner man ett allrum, badrum samt två sovrum. Här finns möjligheten att skapa ytterligare ett sovrum. Häljarp erbjuder allt från bra skolor till smidig kommunikation. I närheten till bostaden ligger nybyggda Emiliaskolan (årskurs F-3) samt Sandåkerskolan (årskurs 4-9). Närhet till motorväg, pågatåg samt buss gör det enkelt att ta sig till Helsingborg, Lund och Malmö. Det finns en välsorterad Ica-butik vid namn Häljarpshallen, pizzeria samt spelbutik. I Häljarps utkant finns Öresunds golfbana med restaurang Clubhouse.

Häljarp
Lusernvägen 37
Final price: 1 550 000 kr
Enclosed: 108 kvm
Running costs: 29 000 kr/år
Plotarea: 255 kvm
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-08-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Häljarp / Lusernvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.