Search Menu
Bostaden är såld

Hammenhög / Fritidsvägen 10

Gediget 40talshus i lugnt kvarter nära fritidsbad och idrottsplats. Välhållet originalskick att överta och forma efter eget tycke. Vattenburet värmesystem i bra skick. Badrummet i original men funktionellt. Under mattor på övre plan finns bevarade trägolv och det finns ytterligare utrymme att inreda. Lummig trädgårdstomt med diverse fruktträd och bärbuskar. Uteplats med singel i rakt söderläge, hit når även kvällssolen. Kort avstånd till friskola och mataffär. Ca 9 km till Österlens bästa sandstrand.

Hammenhög
Fritidsvägen 10
Final price: 1 100 000 kr
Enclosed: 120/90 kvm
Running costs: 39 037 kr/år
Plotarea: 1173 kvm
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-06-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Hammenhög / Fritidsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.