Sök Meny
Såld

Hammenhög / Mariedalsvägen 11

Praktisk enplansvilla

Med barnvänligt läge nära fritidsbad och idrottsplats ligger denna enplansvilla med inredd källare. Stort sällskapsrum i öppen planlösning med kök. Nytt kök och duschrum 2010 - Smedstorpskök i vitlaserad björk och med svarta granitbänkar, duschrummet med klinkergolv och kaklade väggar. Vidbyggt trädäck i anslutning till både kök och sovrum. I källarplan allrum med öppen spis. Dusch och bastu. Trädgård mot öster med gräsmatta och anlagd uteplats med sol från morgon till kväll. Framsidan mot gatan är praktiskt stensatt. Treglasfönster. Vidbyggt garage. Hammenhög är en levande by med bra serviceutbud.

Hammenhög
Mariedalsvägen 11
Slutpris: 1 600 000 kr
Boarea/biarea: 115/149 kvm
Driftkostnad: 27 416 kr/år
Tomtarea: 934 kvm
Rum: 6 rum, varav 4 sovrum
Såld: 2016-12-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Hammenhög / Mariedalsvägen

Andra liknande sålda bostäder

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.