Search Menu
Bostaden är såld

Höllviken / Nicoloviusvägen 6

På bästa läge i Höllvikens skog och med närhet till Sandeplanskolan, Ängdalaskolan och Idrottsplatsen ligger detta delvis isolerade fritidshus med många möjligheter. Huset byggdes ursprungligen 1974 och byggdes sedan till 1991. boytan om c:a 62 kvm fördelar sig på 2-3 sovrum, badrum med dusch, välplanerat arbetskök och ett ljus och trevligt vardagsrum med utgång till terrass. Tomten är härligt uppvuxen och har en yta om 1.645 kvm. Intill huset ligger carport med gästhus byggt 1998. Gästhuset innehåller badrum med dusch och wc, ett rum samt minikök med kyl, diskho och spisplattor. En cykeltur på 10 minuter så är man nere på en av Sveriges vackraste stränder. Oemotståndligt.

Höllviken
Nicoloviusvägen 6
Final price: 3 495 000 kr
Enclosed: 62 kvm
Running costs: 12 532 kr/år
Plotarea: 1645 kvm
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-09-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Höllviken / Nicoloviusvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.