Search Menu
Welcome to the viewing

Contact the real estate agent for more information about the viewings

Contact
Immeln
Jätten kulls väg 7
Utgångspris: 500 000 kr
Make a bid
Plotarea: 1271 kvm
Tenure: Tomt
Fastigh.bet: Östra Göinge Gyvik 1:57

Immeln / Jätten kulls väg 7

Välkommen till Jätten kulls väg 7!

I underbar bokskog ligger denna naturtomt alldeles intill sköna Immeln-sjön. Med en byggrätt på 200 kvm ges här möjlighet att förverkliga sitt drömboende och att få leva i nära kontakt med naturen med tillgång till grillplatser, badbryggor och båtplats. Fantastisk miljö med ett rikt djur- och fågelliv och med naturupplevelser såsom bad, fiske, ridning, golf m.m.

Fastighetskarta
Fastighetskarta
Sjön Immeln
Sjön Immeln
Jätten Kulls väg
Jätten Kulls väg
Description of the plot
Description
Construction
 • Mark
  Morän
 • Vatten
  Kommunalt vatten
 • Avlopp
  Kommunalt avlopp
Gemensamma anläggningar
 • Gemensamhetsanläggningar
  Östra Göinge Gyvik Ga:2
Tomt/Servitut
 • Plotarea
  1271 kvm
Economy
 • Taxeringsvärde
  41 000 kr (Fastställt avseende år 2012)
 • Byggnadsvärde
  0 kr
 • Markvärde
  41 000 kr
 • Typkod
  210 Småhusenhet, tomtmark
 • Tenure
  Tomt
 • Mortgage deeds
  Det finns 1 pantbrev om totalt 300 000 kr.
Area
 • Bara 1 60 km från Köpenhamn, nära Kristianstad i Skåne breder Sveriges sydligaste vildmark ut sig runt den avlånga sjön Immeln med sitt klara vatten. Här växlar klippor, vatten, höjder och dalar med stenbrott, djupa skogar och öppna fält. Området är rikt på kulturhistoria, liksom på fisk, fågel och djurliv och erbjuder en mängd naturupplevelser med friluftsliv och utomhusaktiviteter året runt. Här strövade Göingehövdingen runt som barn och lärde sig leva i och med respekt för naturen. HISTORIA Området runt Immeln och det stora sammanhängande sjösystemet i gränslandet mellan Skåne och Blekinge har en historia över århundraden. Det är ett gammalt, mytomspunnet Snapphaneland präglat av danskt inflytande, och var ursprungligen centrum för en livskraftig stenindustri och båttrafik. I dag är det ett uppskattat men lyckligtvis något förbisett fritidsområde med idealiska förhållanden för kanotfärder och ett attraktivt friluftsliv för hela familjen. Fortfarande påminner lokala sevärdheter om banden med områdets spännande historia. I byn Immeln finns Immelns Vandrarhem och Camping med kiosk. Där kan man bland annat hyra båtar och cyklar. Närmaste livsmedelsaffär ligger i Sibbhult. Det finns inte någon skola i Immeln utan skolgång sker i Hjärsås och Knislinge.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use