Search Menu
Bostaden är såld

Klågerup / Tallvägen 34

Pool Villa 180kvm

Ett FANTASTISKT läge!!! På stor och solig hörntomt i lugnt och barnvänligt kvarter hittar vi denna gedigna fastighet! Välplanerade kvadrat och gott om rum ger plats åt hela familjen. Huset bjuder på stora sociala ytor där rummen förbinds på ett naturligt sätt. Sovrummen är åtskilda och ger ro och möjlighet att stänga dörren om sig. Gediget kök med gott om arbetsyta samt nyare vitvaror. Ett billigt boende med lyxiga attribut så som fungerande eldstäder, stort inglasat uterum med plats för sociala tillställningar och pool på tomten. Runtom huset återfinns mycket grönska och öppna ytor helt utan insyn. Tomten är lättskött och välskött! Här växer barnen upp tryggt och det finns både skola och dagis på gångavstånd. På endast ett fåtal minuter är man i Staffanstorp, Lund och Malmö. Varmt välkommen på visning!

Klågerup
Tallvägen 34
Final price: 2 825 000 kr
Enclosed: 180 kvm
Running costs: 39 733 kr/år
Plotarea: 1050 kvm
Rooms: 7 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Klågerup / Tallvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.