Search Menu
Bostaden är såld

Kristianstad - Hammar / Herr peders väg 6

Välkommen till Hammar och Herr Peders Väg! Här erbjuds en snygg villa där allt är bytt eller nytt från åren 2013-2015. Levnadsytan är stor, hela 173 kvm! Villan har en genomtänkt planlösning och interiör och ett modernt och snyggt utseende. Den tillbyggda delen från rymmer ett mycket trevligt vardagsrum med stora fönsterpartier och härlig rymd upp till nock. Utgång till trädäck och trädgård. Kök och matplats i öppen planlösning och med ett modernt utseende. Ovanvåningen är charmig med vitpigmenterade plankgolv, synliga bjälkar och öppet till nock. Här finns tre sovrum och mysig hall. Källaren är helt vidgjord och rymmer badrum, wc, tvättstuga samt tonårslya med egen ingång. Här är det lätt att trivas! Besiktigad. Välkommen!

Kristianstad / Hammar
Herr peders väg 6
Final price: 3 000 000 kr
Enclosed: 138/54 kvm
Running costs: 40 675 kr/år
Plotarea: 1130 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-05-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Kristianstad / Herr Peders Väg
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.