Search Menu
Bostaden är såld

Kristianstad - Egna Hem / Prästallén 26

Vacker villa uppförd 1912 där en tillbyggnad från 2005 skapar utrymme i huset. På bottenvåningen finner vi platsbyggt Åraslövskök i vitt med intilliggande matrumsdel. Från köket så når vi det fina trädäcket med markis och vilsam vy över trädgården. Rymliga sällskapsrum med braskamin och hall med intilliggande badrum med dusch. Dubbeldörrar ut mot en fantastisk utemiljö i söderläge med stenläggningar, uteplatser och stort trädäck. Ovanvåningen rymmer tre vackra, härliga sovrum samt hall med plats för hemma kontoret. Här finner vi också ett badrum med badkar, helkaklat även här. Källaren är torr och fin med både värme och ventilation. Uppfart med stensättning, garage samt förråd. Villan är besiktigad. Varmt välkommen på en personlig visning!

Kristianstad / Egna Hem
Prästallén 26
Final price: 4 350 000 kr
Enclosed: 140 kvm
Running costs: 40 804 kr/år
Plotarea: 697 kvm
Rooms: 7 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-06-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Kristianstad / Prästallén
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.