Search Menu
Bostaden är såld

Kristianstad - Egna Hem / Prästallén 15 och 13

Stort vackert hus till salu på Egna Hem! En lägenhet om 6 rok och den andra på 4 rok. Här kan du bo i den ena delen och hyra ut den andra eller bygg om och bo i hela huset själv eller så kan du ha en verksamhet i den ena delen och bo i den andra. Möjligheterna är många i detta rymliga hus som är 2 fastigheter men är ett stort hus. Mysiga trädgårdar tillhör fastigheterna, var och en har sitt. Idag är det 2 hushåll varav det ena, 4:an är uthyrd med en intäkt på 7700 kr/månad. Vackra kvarter med närhet till Brunnsparken, service, buss och mataffär. Varmt välkommen på en personlig visning!

Kristianstad / Egna Hem
Prästallén 15 och 13
Final price: 4 150 000 kr
Enclosed: 226/120 kvm
Running costs: 57 138 kr/år
Plotarea: 694 kvm
Rooms: 11 rum, varav 6 sovrum
Sold: 2016-07-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Kristianstad /
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.