Search Menu
Bostaden är såld

Landskrona - Spelmansgården / Spelmansgården 53

Utmärkt läge med närhet till havet

Välplanerat, välhållet 1,5-plans bostadsrättsradhus på utmärkt läge med uteplatser i såväl väster- som österläge, båda med vackra planteringar och omslutna av uppvuxna häckar. Det nybyggda uterummet (2016) om hela 20 kvm kompletterar den utmärka planlösningen som utöver kök och vardagsrum även erbjuder 3 sovrum, två rejäla badrum samt tvättstuga och rejäl klädkammare. Även eget garage och förråd tillhör bostadsrätten. Välskött, populär förening där generöst tilltagen idrottshall, festlokal, 2 tvättstugor samt biljardrum erbjuds i gemensam byggnad. Därtill lekplatser, station för sopsortering och ett antal fria parkeringsplatser för besökande. Gångavstånd till skolor, matbutik, kommunikationer samt underbara promenadstråk längs havet som även erbjuder härliga badmöjligheter. Dessutom närhet till vackra golfbanor och välrenommerade restauranger. Välkommen på visning!

Landskrona / Spelmansgården
Spelmansgården 53
Final price: 1 575 000 kr
Enclosed: 109 kvm
Community fee: 7 451 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 2
Sold: 2016-08-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Landskrona / Spelmansgården