Search Menu
Bostaden är såld

Malmö - Ellstorp / Ellstorpsgatan 4 I

Ta chansen att förvärva ett riktigt klipp!

I stabil och HSB-certifierad förening finner vi denna genomgående tvåa med generös takhöjd á la 30-tal en halvtrappa upp i lungt och populärt område. En bostad som man kan flytta rakt in i, men också pyssla lite själv och sätta sin egen unika prägel. Lummiga Ellstorp är på spikrak uppgång där man bor och trivs i många år. Härifrån har man promenadavstånd till Värnhems matbutiker, gym, caféer, kommunikationer och shopping men har grönskan och parkerna runt hörnet. Otroligt bra buss- och cykelförbindelser till Malmö Högskola, Lunds universitet och vidare! Enkelt och otroligt snabbt är man på Malmö C och kan ta tåget vartsomhelst man önskar! Ett perfekt boende med många möjligheter för studenten, förstagångsköparen eller den som uppskattar värdet i bra boendemiljö!

Malmö / Ellstorp
Ellstorpsgatan 4 I
Final price: 795 000 kr
Enclosed: 47 kvm
Community fee: 3 052 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1 av 4 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Malmö / Ellstorpsgatan