Spånehusvägen 62D

Spånehusvägen 62D

Slutpris

970 000 kr


Östra Sorgenfri— Malmö

Spånehusvägen 62D


Slutpris
970 000 kr

Östra Sorgenfri— Malmö

Genomgående och väldisponerad tvåa med balkong i väster!

Välkommen till denna perfekta förstagångslägenhet! Är du student eller ska flytta hemifrån bor du här på bra adress, inbäddad i lummig grönska på centralt läge! Bostaden bjuder på genomgående ljusinsläpp, ett lugn och bra planerade kvadrat. De stora ytorna möjliggör enkel möblering. Här kan du flytta rakt in, men önskar du sätta egen prägel finns alla möjligheter att göra denna lägenhet till din egen! Föreningen har en fantastisk innergård som är fri att disponera. Blomsterrabatter, grillmöjligheter och lummiga buskar och träd möjliggör för sköna dagar i goda vänners lag. Matbutiker och kaféer ligger på gångavstånd, likväl parker och kommunikationer. Från detta centrala läge är man överallt i stan på ett par minuter, med cykel eller buss. Folkets park och dess liv, Möllevångens pulserande nattliv, St. Knuts mysiga kvarter och de stora knutpunkterna ligger bara ett stenkast bort.


Boarea
51.5 kvm
Avgift
3 477 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-08-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.