Search Menu
Bostaden är såld

Malmö - Östra Sorgenfri / Spånehusvägen 62D

Genomgående och väldisponerad tvåa med balkong i väster!

Välkommen till denna perfekta förstagångslägenhet! Är du student eller ska flytta hemifrån bor du här på bra adress, inbäddad i lummig grönska på centralt läge! Bostaden bjuder på genomgående ljusinsläpp, ett lugn och bra planerade kvadrat. De stora ytorna möjliggör enkel möblering. Här kan du flytta rakt in, men önskar du sätta egen prägel finns alla möjligheter att göra denna lägenhet till din egen! Föreningen har en fantastisk innergård som är fri att disponera. Blomsterrabatter, grillmöjligheter och lummiga buskar och träd möjliggör för sköna dagar i goda vänners lag. Matbutiker och kaféer ligger på gångavstånd, likväl parker och kommunikationer. Från detta centrala läge är man överallt i stan på ett par minuter, med cykel eller buss. Folkets park och dess liv, Möllevångens pulserande nattliv, St. Knuts mysiga kvarter och de stora knutpunkterna ligger bara ett stenkast bort.

Malmö / Östra Sorgenfri
Spånehusvägen 62D
Final price: 970 000 kr
Enclosed: 51,5 kvm
Community fee: 3 477 kr/mån
Rooms: 2 rum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Malmö / Spånehusvägen