Search Menu
Bostaden är såld

MALMÖ - Söderkulla / Tornfalksgatan 2 A

Vill du bo på lugnt och barnvänligt område med närhet till stan, och med alla bekvämligheter runt hörnet? Välkommen till detta topprenoverade boende på tredje våningen! Lägenheten är totalrenoverad under 2015 i stilsäkra och sobra materialval och färger. Genomgående bredspacklade väggar och vackert parkettgolv förbinder samtliga rum och skapar en enhetlig känsla av ljus och fräschör. Här har man verkligen tänkt till vid renovering. Lägenheten är inflyttningsklar, bara att flytta rakt in och bo! En ordentlig och gedigen certifierad HSB förening på lugn gata på Söderkulla. Skolor, dagis, lekplatser, dagligvaruhandel, kommunikationer med buss och cykel - allt finns inom ett stenkast från lägenheten. För en billig månadspeng bor du fantastiskt bra och lyxigt i en gaveltrea med alla attribut som eftertraktas. Kom och upplev själv - varmt välkommen på visning!

MALMÖ / Söderkulla
Tornfalksgatan 2 A
Final price: 1 330 000 kr
Enclosed: 81 kvm
Community fee: 4 043 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 3 av 8 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / MALMÖ / Tornfalksgatan