Search Menu
Bostaden är såld

Munka-Ljungby - Munka Ljungby / Baragatan 6

Här finner Ni en helt underbar bostad med extremt välplanerade kvadratmetrar vilket gör att den lämpar sig perfekt för både den lilla och stora familjen. Detta är ett hem för dig med högt ställda krav. Bostaden erbjuder till exempel två sällskapsrum som nuvarande ägare har delat upp till ett tv/spelrum för barnen och ett sällskapsrum för de vuxna. Ljust kök med luckor från Ballingslöv och matplats där hela familjen får plats. Exteriört finner Ni en stor altan med härlig sol, stora plana gräsytor för lek, ett trädgårdsland för kryddväxter samt diverse blommor och buskar. Detta är ett hem att förälska sig i!

Munka-Ljungby / Munka Ljungby
Baragatan 6
Final price: 2 845 000 kr
Enclosed: 122 kvm
Running costs: 27 609 kr/år
Plotarea: 914 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Munka-Ljungby / Baragatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.