Search Menu
Bostaden är såld

Vik / Kapten tunérs väg 12

Rejält stenhus vid havet

Vid havet på gamla Vik ligger detta rejäla stenhus från förra sekelskiftet som på 1980-talet genomgick en omfattande renovering. Stort kök med utsikt mot havet och från allrummet fönsterdörr ut till träterrass i sydöst med havsutsikt. På den lilla lättskötta innergården finns stensatta uteplatser och även den gamla gårdspumpen bevarad. Separat gårdshus rymmer pannrum/förråd samt gästrum med trägolv, kamin och synliga bjälkar. Havet är påtagligt nära med allt vad det innebär. För den som är golfintresserad finns två fina banor på kort avstånd.

Vik
Kapten tunérs väg 12
Final price: 4 200 000 kr
Enclosed: 120/18 kvm
Running costs: 26 785 kr/år
Plotarea: 430 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Vik /
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.