Search Menu
Bostaden är såld

Trelleborg - Västra Alstad / Hanekullevägen 81

En knapp kilometer norr om Alstad har vi nu ett hus till salu som förmodligen byggdes i mitten av 1800-talet. Boningshuset består av fyra rum, kök och badrum. Biutrymmet består av länga med uthus och stall med fyra boxar. Boningshuset och uthuset är i behov av omfattande renovering, och priset är satt därefter. Fastigheten ligger med ett härligt läge med utsikt över Tegelberga golfklubbs greener, hästhagar och fält. Du kör till Malmö på knappa halvtimmen, Trelleborg på en kvart och Malmö Airport på 20 min. Är det Du som ska återskapa fastighetens forna glans?

Trelleborg / Västra Alstad
Hanekullevägen 81
Final price: 850 000 kr
Enclosed: 144/57 kvm
Running costs: 19 960 kr/år
Plotarea: 975 kvm
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-09-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Trelleborg / Hanekullevägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.