Hanekullevägen 81

Hanekullevägen 81

Slutpris

850 000 kr


Västra Alstad— Trelleborg

Hanekullevägen 81


Slutpris
850 000 kr

Västra Alstad— Trelleborg

En knapp kilometer norr om Alstad har vi nu ett hus till salu som förmodligen byggdes i mitten av 1800-talet. Boningshuset består av fyra rum, kök och badrum. Biutrymmet består av länga med uthus och stall med fyra boxar. Boningshuset och uthuset är i behov av omfattande renovering, och priset är satt därefter. Fastigheten ligger med ett härligt läge med utsikt över Tegelberga golfklubbs greener, hästhagar och fält. Du kör till Malmö på knappa halvtimmen, Trelleborg på en kvart och Malmö Airport på 20 min. Är det Du som ska återskapa fastighetens forna glans?


Boarea/biarea
144/57 kvm
Driftkostnad
19 960 kr/år
Tomtarea
975 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2016-09-14

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på Hanekullevägen såldes av oss 2016-09-14. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Hanekullevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.