Search Menu
Bostaden är såld

Trelleborg - Centralt / Hantverkaregatan 9 B

På centralt läge med några minuters promenadavstånd till både centrum och Trelleborgs central finns denna fräscha genomgående tvårummare till salu. Badrummet renoverades i föreningens regi 2015, stilrent med vitt kakel och mörkgrått klinkergolv. I resten av bostaden ligger likadant laminatgolv vilket ger ett lugnt intryck för ögat. Köket renoverades 2009, rustik känsla med mörka luckor och bänkskiva, stänkskydd i rostfritt och en tapet med "tegel-look". En öppning har gjorts i väggen mellan köket och vardagsrummet vilket resulterat i ett fint ljusinsläpp och en smart hörna att hänga vid. Sovrum med plats för dubbelsäng, utgång till balkongen och praktiska garderober. Din nya city-lya?!

Trelleborg / Centralt
Hantverkaregatan 9 B
Final price: 650 000 kr
Enclosed: 56,5 kvm
Community fee: 4 135 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-09-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Trelleborg / Hantverkaregatan