Search Menu
Bostaden är såld

Trelleborg - Västervång / Harald blåtands väg 8

En makalöst snygg villa med ett vardagsrum och kök i total harmoni och öppen planlösning med 5,85 meter i takhöjd. Trädgård och inomhusmiljö binds elegant ihop med hjälp av trivsamma uteplatser och terrassdörrar från både kök och vardagsrum. Båda badrummen är helkaklade med fräscha badrumsinredningar och de tre sovrummen har alla parkettgolv och är lättmöblerade. Vidbyggt finns isolerat garage med golvvärme och ett separat inrett rum, på den andra sidan av villan, ytterligare en biluppställningsplats för c:a 5 bilar. Trädgården ligger med söderläge och är något utöver det vanliga. Helt enkelt en fröjd för ögat och själen.

Trelleborg / Västervång
Harald blåtands väg 8
Final price: 4 075 000 kr
Enclosed: 140/37 kvm
Running costs: 19 662 kr/år
Plotarea: 800 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Trelleborg / Harald Blåtands Väg
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.