Search Menu
Såld

Trelleborg - Kurland / Kämpingevägen 6

På en underbar plats och med en otrolig utsikt ligger denna pampiga villa. Boytan är c:a 260 kvm och innehåller en bottenvåning med öppen planlösning. Ett vardagsrum i vinkel med direkt anslutning till matplats och till kök. Rummet kan delas av och ge plats för ytterliga ett sovrum för den som så önskar. Här är två utgångar till terrassen under tak och här ges utrymme för både flygel, soffgrupp, musikhörna och matsal. Kaminen står vackert som hjärtat i rummet. Köket har otroliga förvaringsmöjligheter och ljuvligt bra arbetsytor. Bottenvåningen har ett sovrum och helkaklat badrum med badkar. Upp för trappan kommer man direkt upp till rymd med det ljusa, hemtrevliga allrummet med panoramafönster och Conturakamin i centrum. Sovrummet in till höger kan enkelt delas till två och badrummet är snyggt, helkaklat med dusch. Sovrummet till vänster är elegant inrett med inbyggda skåp och ett trappsteg upp till det stora fönstret mot söder. Utsikten här, den måste upplevas. Som en tavla fylld av havet, siluetten av staden där borta och den vackra golfbanan. Makalöst.

Trelleborg / Kurland
Kämpingevägen 6
Final price: 4 450 000 kr
Enclosed: 260/196 kvm
Running costs: 19 700 kr/år
Plotarea: 1738 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-10-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Trelleborg / Kämpingevägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.