Search Menu
Bostaden är såld

Trelleborg - Stavstensudde / Sänghs byaväg 3

Välkommen till Stavstensudde - området mellan hav och land som nås från Malmö på ca en kvart. På en helt fantastisk oas till tomt - den största i Sänghs by - finns denna välskötta enplansvilla där man gjorde flertalet tillval när villan byggdes 2007. Det ligger parkettgolv i samtliga sällskapsrum och klinkers i våtutrymmena samt köket, naturligtvis med golvvärme överallt. Vardagsrummet har en underbar rymd med högt i tak och stora fönsterpartier, en värmande kamin att mysa till när mörkret kommer. Öppen planlösning mot matplatsen och köket. Köksluckor i björk till en snygg granitskiva. Vitvaror i rostfritt från Siemens. Bardisken bryter av praktiskt mot matplatsen. Villan har tre bra sovrum med en intilliggande klädkammare. Badrummet är helkaklat och utrustat med både badkar och dusch. Gästtoaletten är även den helkaklad. Praktisk tvättstuga med smart förvaring. Inbyggt högtalarsystem i några av taken och fiber är indraget. Trädgården måste bara upplevas - vilken oas! Insynsskyddad och inhägnad och rik på växter, blommor och träd. Uteplatsen i söder badar i solljus, markisen skyddar de hetaste dagarna. Trädgårdsgångarna har knivskarpa linjer mot gräsmattan och allt känns genomtänkt och lummigt. Två uteplatser till finns att njuta av. Pricken över i:t är glaspaviljongen från Classicum som är som ett smycke - otrolig rymd och en exotisk medelhavskänsla med vinrankor som klättrar längs väggarna. Carport och flertalet biluppställningsplatser. Det finns en populär förskola och lekplats på området och det är gångavstånd till bad i havet samt golfbana. Regionbussen stannar vid E6-rondellen och där finns även en butik vid nybyggda macken om man skulle ha glömt något när man varit och handlat. Ett härligt boende där nästa ägare kommer trivas lika ypperligt som nuvarande gjort - välkommen på visning!

Trelleborg / Stavstensudde
Sänghs byaväg 3
Final price: 3 800 000 kr
Enclosed: 135/9,9 kvm
Running costs: 31 540 kr/år
Plotarea: 764 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-07-06
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Trelleborg / Sänghs Byaväg
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.