Search Menu
Bostaden är såld

Trelleborg - Böste/Västra Torp / Västra torps byaväg 40-0

Lantlig idyll med renoveringsbehov

Lantlig idyll med renoveringsbehov endast några hundra meter från Böstes strand! I detta charmiga hus, med anor från 1800-talet, har du möjlighet att skapa ditt eget drömboende. Huvudbyggnaden består av ett äldre kök, badrum och tre rum samt tillbyggd punschveranda på bottenvåningen. På ovanvåningen finns två sovrum, mindre allrum och en stor oinredd vind. Från ovanvåningen kan man också skymta havet och endast en kort promenad längs vägen leder dig dit! Intill huvudbyggnaden finns en äldre byggnad som bl.a. rymmer ett gästrum, äldre badrum och förvaringsutrymme. På tomten finns också garage samt flera mindre förrådsbyggnader. Boytan är inte uppmätt men sannolikt är ovanvåningen inte medräknad i den taxerade boytan. Då detta är ett dödsbo är uppgifterna om fastigheten begränsade och den säljs med friskrivningsklausul.

Trelleborg / Böste/Västra Torp
Västra torps byaväg 40-0
Final price: 1 640 000 kr
Enclosed: 80 kvm
Plotarea: 1770 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Trelleborg / Västra Torps Byaväg
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.