Search Menu
Bostaden är såld

Trelleborg - Centralt / Wemmenhögsgatan 23

Ett alldeles bedårande parhus byggt 1927, beläget i ett av Trelleborgs äldsta kvarter. Renoverat men ändå med mycket känsla av charm kvar. Vi kommer in i en ljus och trevlig hall med vackra pardörrar som leder in till resten av bostaden. Vardagsrummet och matplatsen är i öppen planlösning, det flödar ljus från tre väderstreck och det finns en mysig kamin i mitten av ena långväggen. Matplatsen övergår sedan i kök som renoverades 2009. Ljusa luckor mot mörk bänkskiva och kakel som stänkskydd. Från köket når man både källaren och trädgården. En vacker trappa tar oss upp till ovanvåningen där som finns två rymliga sovrum. I det ena har man bevarat två originalgarderober som fint ramar in sovplatsen. Det andra sovrummet är extra ljust tack vare fönsterdörr mot balkongen. Ovanvåningen har även ett helkaklat stilrent badrum med dusch. Källare med klinkergolv, där vi förutom goda förvaringsmöjligheter har ett rum som kan användas som hobbyrum, eller varför inte som gym som det använts till nu. Trädgården är genomtänkt och otroligt mysig med gammaldags växter och blommor. Två plattsatta uteplatser och förråd, insynsskyddat mot grannarna. Kvarteret är uppbyggt så att alla har sina trädgårdar mot varandra, vilket ger ett härligt stilla lugn. Man promenerar till stan och tågstationen på under 10 minuter. Promenadstigen på Sankta Gertruds väg ligger precis runt hörnet. Ett litet hus med mycket charm, central och samtidigt mycket lugn adress. En liten oas i stan!

Trelleborg / Centralt
Wemmenhögsgatan 23
Final price: 2 285 000 kr
Enclosed: 105/50 kvm
Running costs: 19 523 kr/år
Plotarea: 242 kvm
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-07-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Trelleborg / Wemmenhögsgatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.