Wemmenhögsgatan 23

Wemmenhögsgatan 23

Slutpris

2 285 000 kr


Centralt— Trelleborg

Wemmenhögsgatan 23


Slutpris
2 285 000 kr

Centralt— Trelleborg

Ett alldeles bedårande parhus byggt 1927, beläget i ett av Trelleborgs äldsta kvarter. Renoverat men ändå med mycket känsla av charm kvar. Vi kommer in i en ljus och trevlig hall med vackra pardörrar som leder in till resten av bostaden. Vardagsrummet och matplatsen är i öppen planlösning, det flödar ljus från tre väderstreck och det finns en mysig kamin i mitten av ena långväggen. Matplatsen övergår sedan i kök som renoverades 2009. Ljusa luckor mot mörk bänkskiva och kakel som stänkskydd. Från köket når man både källaren och trädgården. En vacker trappa tar oss upp till ovanvåningen där som finns två rymliga sovrum. I det ena har man bevarat två originalgarderober som fint ramar in sovplatsen. Det andra sovrummet är extra ljust tack vare fönsterdörr mot balkongen. Ovanvåningen har även ett helkaklat stilrent badrum med dusch. Källare med klinkergolv, där vi förutom goda förvaringsmöjligheter har ett rum som kan användas som hobbyrum, eller varför inte som gym som det använts till nu.

Trädgården är genomtänkt och otroligt mysig med gammaldags växter och blommor. Två plattsatta uteplatser och förråd, insynsskyddat mot grannarna. Kvarteret är uppbyggt så att alla har sina trädgårdar mot varandra, vilket ger ett härligt stilla lugn.
Man promenerar till stan och tågstationen på under 10 minuter. Promenadstigen på Sankta Gertruds väg ligger precis runt hörnet.

Ett litet hus med mycket charm, central och samtidigt mycket lugn adress. En liten oas i stan!


Boarea/biarea
105/50 kvm
Driftkostnad
19 523 kr/år
Tomtarea
242 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2016-07-07

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på Wemmenhögsgatan såldes av oss 2016-07-07. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Wemmenhögsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.