Search Menu
Bostaden är såld

Vellinge - Hököpinge / Betselvägen 11

Mindre hus med härlig trädgård i söderläge!

Trivsamt hus, uppmätt till ca 100 kvm golvyta, perfekt beläget i den äldre delen av Hököpinge. Solig trädgård med uteplats och odlingsmöjligheter. Huset är renoverat både utvändigt och invändigt de senaste åren med nya fönster 2012, ny beläggning på taket 2013 och badrum från 2009. En social bottenvåning med vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning med kaminen centralt placerad. På bottenvåningen finns även badrum och ett sovrum. Ovanvåningen har öppen planlösning där säljaren har skärmat av en del för klädförvaring. Takhöjd på 1,9 m samt snedtak. Ett hus att trivas i, bykänsla men med närhet till både Malmö och Vellinge!

Vellinge / Hököpinge
Betselvägen 11
Final price: 2 500 000 kr
Enclosed: 76 kvm
Running costs: 30 740 kr/år
Plotarea: 483 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-08-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Vellinge / Betselvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.