Badbergsstigen 20

Badbergsstigen 20

Slutpris

1 960 000 kr


Mjölkö— Åkersberga— Österåker

Badbergsstigen 20


Slutpris
1 960 000 kr

Mjölkö— Åkersberga— Österåker

Charmigt friköpt fritidshus på Mjölkö! Besiktigat!

Välkommen till ett trevligt fritidshus på Mjölkö! Huset har två sovrum, vardagsrum, kök samt dusch och tvättstuga med egen ingång. Extra byggnader som vedskjul, förråd samt utedass. Här finns en härlig altan under tak med skymt av havet. Det är en grönskande tomt med både fruktträd och berg och ligger någon minuts promenadavstånd till bad och bryggor.
Till Mjölkö tar du dig enklast med Waxholmsbåten från Strömkajen på ca 2h , annars tar det ca 5 min med egen båt till Lervik där det finns bilparkering. Mjölkö är känt för sitt traditionella midsommarfirande med spelmän och dans runt midsommarstång och då ön besöks av turister, vänner och släkt till de som bor här. Under sommaren så är även puben öppen. Som fastighetsägare på Mjölkö får ansöka om båtplats hos hamnkaptenen.

Då fastigheten är en gåva kommer den att säljas med friskrivningsklausul. Större delen av bohaget medföljer i överlåtelsen.


Boarea
24 kvm
Driftkostnad
9 936 kr/år
Tomtarea
2 080 kvm
Rum
2 rum (2 sovrum)
Såld
2016-11-25

Mäklarhuset Varberg

Denna fritidshus på Badbergsstigen såldes av oss 2016-11-25. Se alla våra försäljningar i Åkersberga samt även på Badbergsstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.