Search Menu
Bostaden är såld

Åkersberga - Söralid / Fjärilsvägen 34b

Välskött, välplanerad, yteffektiv modern villa

I lugna villakvarter finns denna mycket välskötta 2-plans villa. Entréplan med öppen planlösning där de stora fönsterpartierna ger härligt ljusinsläpp och förbinder inomhusmiljö med den välskötta och välplanerade utomhusmiljön. Vardagsrum med braskamin som njuts även från matplats i burspråket och från det praktiska arbetsköket. Ett sovrum på entréplan samt badrum med badkar, tvättstuga och förråd. Övre plan med mycket rymligt allrum med öppet tak i nock, här finns möjlighet att avdela för ytterligare sovrum om man önskar och behöver. Tre sovrum varav ett med utgång till balkongen. Duschrum. Trälagd altan löper längs stora delar runt huset och erbjuder flera härliga uteplatser. Välordnad trädgård med plana gräspartier och del som lekfull skogstomt. Garage med förrådsdel och uppfart med plats för två bilar. Granne med Trastsjöskogen med gott om promenadstråk samt motionsspår. Nära busshållplats, flertal förskolor och skolor samt promenadavstånd till både Åkersberga Centrum samt Margretelunds centrum. Cykelavstånd till badplats.

Åkersberga / Söralid
Fjärilsvägen 34b
Final price: 5 800 000 kr
Enclosed: 155/32 kvm
Running costs: 27 500 kr/år
Plotarea: 820 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-07-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Åkersberga / Fjärilsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.