Search Menu
Bostaden är såld

Åkersberga - Hacksta / Mistelvägen 7

Äldre villa på stor vacker trädgårdstomt nära centrum o skog

I lugna och centrumnära Hacksta finns här en stor uppvuxen trädgårdstomt med ett funktionellt äldre mindre hus. Entréplan med stort vardagsrum där ljuset flödar in från flera fönster och den murade öppna spisen med insats ger härlig värme och känsla när det behövs. Kök med matplats och utgång till en av de många uteplatserna där du njuter både sol och skugga under hela dagen. Stort sovrum med flertal garderober samt mindre duschrum. På nedre finns två genomgångsrum med mindre fönster fullt möjliga att inreda till allrum och sovrum. Tvättstuga, dusch och bastu samt egen utgång till trädgården. Inglasat uterum. På fastigheten finns äldre förrådsbyggnad och cykelskjul. En prunkande trädgård från tidig vår till sen höst med allt vad du kan önska och behöva. Fruktträd och bärbuskar av många sorter. Vacker uppfart till grusad parkering med plats för flera bilar. Absolut närhet till Hackstaskogen med motionsspår, busshållplats och promenad samt cykelavstånd till både förskolor, skolor centrum och mataffärer. Varmt välkomna!

Åkersberga / Hacksta
Mistelvägen 7
Final price: 2 500 000 kr
Enclosed: 61/61 kvm
Running costs: 27 737 kr/år
Plotarea: 2385 kvm
Rooms: 4 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-05-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Åkersberga / Mistelvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.