Search Menu
Bostaden är såld

Åkersberga - Norrö / Norrö ringväg 8b

Enastående oas med del i brygga

Fantastiskt välordnad sommaroas med del i brygga i Åkers Kanal nära Garnsviken. Ett enkelt men mycket behagligt och vackert sommarnöje nära Åkersberga och enkelt pendelavstånd till Stockholm. Här har nuvarande ägare skapat ett insynsskyddat praktisk ställe att koppla av på. Genomgående renoverat till en fortfarande enkel standard men vackert och smakfullt. Boningshus med vacker glasveranda i anslutning till det praktiska köket med gott om förvaring och arbetsyta. Rymligt skafferi i kombination med liten arbetshörna när jobb måste till emellan avkoppling. I köket modern utrustning i kombination med äldre vacker vedspis med stekhäll. Stort rum med täljstenskamin från Handöl och härligt ljusinsläpp i tre väderstreck. Genomgående vita väggar och vackra golv. Det stora trädäcket förbinder boningshuset med dusch och bastuhuset med relaxavdelning. Idag endast sommarvatten utan värme. Nybyggd gäststuga samt inbjudande mulltoa, praktiskt förråd, vedbod och fiskebod. Välordnad köksträdgård, gott om bärbuskar, buskar, perenner och träd. Från fastigheten leder stigen ner över samfällighetens allmänning till båt och badbryggan som delas med grannen. Till fastigheten medföljer även båt. Ett ställe att besöka och uppleva. Varmt välkomna!

Åkersberga / Norrö
Norrö ringväg 8b
Final price: 2 650 000 kr
Enclosed: 36 kvm
Running costs: 4 700 kr/år
Plotarea: 3056 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-05-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Åkersberga / Norrö Ringväg