Norrö ringväg 8b

Norrö ringväg 8b

Slutpris

2 650 000 kr


Norrö— Åkersberga— ÖSTERÅKER

Norrö ringväg 8b


Slutpris
2 650 000 kr

Norrö— Åkersberga— ÖSTERÅKER

Enastående oas med del i brygga

Fantastiskt välordnad sommaroas med del i brygga i Åkers Kanal nära Garnsviken. Ett enkelt men mycket behagligt och vackert sommarnöje nära Åkersberga och enkelt pendelavstånd till Stockholm. Här har nuvarande ägare skapat ett insynsskyddat praktisk ställe att koppla av på. Genomgående renoverat till en fortfarande enkel standard men vackert och smakfullt. Boningshus med vacker glasveranda i anslutning till det praktiska köket med gott om förvaring och arbetsyta. Rymligt skafferi i kombination med liten arbetshörna när jobb måste till emellan avkoppling. I köket modern utrustning i kombination med äldre vacker vedspis med stekhäll. Stort rum med täljstenskamin från Handöl och härligt ljusinsläpp i tre väderstreck. Genomgående vita väggar och vackra golv. Det stora trädäcket förbinder boningshuset med dusch och bastuhuset med relaxavdelning. Idag endast sommarvatten utan värme. Nybyggd gäststuga samt inbjudande mulltoa, praktiskt förråd, vedbod och fiskebod. Välordnad köksträdgård, gott om bärbuskar, buskar, perenner och träd. Från fastigheten leder stigen ner över samfällighetens allmänning till båt och badbryggan som delas med grannen. Till fastigheten medföljer även båt. Ett ställe att besöka och uppleva. Varmt välkomna!


Boarea
36 kvm
Driftkostnad
4 700 kr/år
Tomtarea
3 056 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2016-05-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.