Search Menu
Bostaden är såld

Åkersberga - Margretelund / Rydnäsvägen 1a

Absolut närhet till badsjö & Trälhavet

På stor plan vacker trädgårdstomt finns här en enplansvilla med hel källare. Under de senaste åren genomgående ytskiktsrenoverat. Inglasat uterum, renoverat kök med matplats för många intill allrum med braskamin och utsikt över altan och trädgård. Stort vardagsrum samt matrum med härligt ljusinsläpp. Tre sovrum, helkaklat badrum samt duschrum och förråd. Matrummet har tidigare varit sovrum så möjlighet finns att skapa ytterligare ett sovrum på entréplan. Nedre plan med stort allrum med öppen spis, gott om ytterligare rum och förvaring. Stor garagebyggnad i behov av omtanke och omvårdnad. Näst intill stenkast till populär badsjö som vintertid ofta erbjuder plogad skridskobana. Närhet till Trälhavet och samfällighetens badplats och båtbrygga med möjlighet att hyra båtplats. Säkert cykelavstånd till flertal förskolor och skolor. Nära buss. Varmt Välkomna!

Åkersberga / Margretelund
Rydnäsvägen 1a
Final price: 4 200 000 kr
Enclosed: 130/95 kvm
Running costs: 24 873 kr/år
Plotarea: 3889 kvm
Rooms: 7 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Åkersberga / Rydnäsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.