Search Menu
Bostaden är såld

Älta - Älta - Hedvigslund / Åkarvägen 5

Välkommen på visning av Ältas kanske charmigaste hus belägen på en lugn återvändsgata! Ett gulligt 40-tals hus i 1-plan med källare som renoverats smakfullt samtidigt som tidstypiska detaljer och charm bevarats. Genomgående ljusa och fräscha ytskikt. Ett socialt kök med generös matplats som binds samman med salongen bakom charmiga skjutdörrar. Ett sovrum på entréplanet samt ytterligare två sovrum i källarplanet. Fantastisk grönskande, uppvuxen och plan trädgårdstomt i fridfulla och barnvänliga Hedvigslund. Den stora tomten ger möjlighet att bygga ut huset då detaljplanen ger generös byggrätt. Härlig trädäckad terrass under tak samt ett utomhus SPA med jacuzzi som kan användas året runt. Ett generöst garage för den motorintresserade med allt man kan önska sig. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med naturen runt hörnet och flertalet badsjöar inom gångavstånd. I Älta har vi bra barnomsorg, härlig idrott- och friluftskultur och bra busskommunikationer till Slussen och Gullmarsplan. Närservice med matbutik och vårdcentral finns i Älta centrum och till Sickla köpkvarter åker ni med bil på ca 10 min.

Älta / Älta - Hedvigslund
Åkarvägen 5
Final price: 6 650 000 kr
Enclosed: 78/67 kvm
Running costs: 35 555 kr/år
Plotarea: 1645 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum.
Building type: 1-plans villa med källare
Sold: 2016-05-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Älta / Åkarvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.