Search Menu
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Älta / Älta-Centrum
Almvägen 13, 3tr
Enclosed: 84 kvm
Community fee: 7 340 kr/mån
Rooms: 3 rum och kök, varav 2 sovrum.
Floor: 3 av 4 (Hiss finns)

Älta - Älta-Centrum / Almvägen 13, 3tr

Tillfälle att förvärva en 3:a i Ältas populära seniorförening för er som fyllt 50 år! Lägenheten är ljus och rymlig med två stora sovrum och ett generöst vardagsrum. En inglasad balkong med förmiddagssol blir till ett härligt rum att nyttja under årets alla dagar. Här bor ni i en förening med hög trivselfaktor och gemenskap bland de boende. Föreningen har många gemensamma utrymmen såsom den trevliga samlingslokalen, bibliotek, uthyrningslägenhet och en nyrenoverad tvättstuga. En stor grönskande trädgård med vackra planteringar där man skapat mysiga sittgrupper. Här bor ni i vackra Älta med härlig natur och sjöar och med gångavstånd till Älta Centrum med närservice, apotek och vårdcentral. Utanför porten går bussar till Gullmarsplan och Slussen men även tvärförbindelser till Tyresö, Haninge och Nacka.


Furnish
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Inglasad balkong blir till ett extrarum
Inglasad balkong blir till ett extrarum
Lummig utsikt från balkongen
Lummig utsikt från balkongen
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Hall
Hall
Härliga uteplatser på föreningens innergård
Härliga uteplatser på föreningens innergård
Föreningens lummiga innergård
Föreningens lummiga innergård
Föreningens samlingslokal
Föreningens samlingslokal
Samlingslokalen
Samlingslokalen
Föreningens nyrenoverade tvättstuga
Föreningens nyrenoverade tvättstuga
Älta Centrum
Älta Centrum
Intilliggande Ältasjön
Intilliggande Ältasjön
Ältasjön
Ältasjön
Strandcafét vid Älta IP
Strandcafét vid Älta IP
Description of rooms
 • Description of rooms
  HALL Hall med städskåp och avhängningsyta till vänster om entrén. Ingång till rymlig klädkammare samt badrum. Ljus tapet på vägg och ljus plastmatta på golv. Säkerhetsdörr. KLÄDKAMMARE Rymlig klädkammare/förråd med hyll- och hängförvaring. Vita väggar och plastmatta på golv. BADRUM Helkalklat badrum i vitt med bård. På golvet en ljus våtrumsmatta. Duschhörna med skjutbara dörrar, toalett, handdukstork, handfat och spegelskåp. Tvättmaskin och torktumlare som ett bra komplement till den stora, moderna och välutrustade tvättstugan som finns till de boendes förfogande. SOVRUM 1 Från hallen når man bostadens ena sovrum med stort fönster i ett fritt och insynsskyddat läge. Ljus tapet på vägg och plastmatta på golvet. Garderobsvägg med fem garderober i rad vilket ger bra med förvaringsmöjligheter. KÖK I anslutning till hallen och intill vardagsrummet, ligger köket placerat. Ett bra planerat kök med vackra skåpsluckor i bruten nyans. Slittålig bänkskiva i laminat av granitimitation. Rostfri diskbänk med dubbla hoar. Arbetsbelysning under överskåp. Kyl och frys i fullhöjd, Cylinda. Spis med keramikhäll och inbyggd ugn i arbetshöjd, båda från Electrolux. Fläkt, Futurum samt en diskmaskin från Bosch. Fönster ut mot balkongen släpper in ljus vid matplatsen. En ljus tapet och plastmatta på golv. VARDAGSRUM Ett ljust och inbjudande vardagsrum med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Här ryms en stor soffgrupp samt även en matsalsmöbel om så önskas. Ljus tapet på väggen och en vacker ekparkett på golvet. Härifrån når man den rymliga balkongen med uppsikt mot föreningens innergård. SOVRUM 2 Från vardagsrummet når man lägenhetens andra sovrum. Fönster i ett insynsskyddat läge ut mot den lummiga innergården. Ljus tapet på väggen och ljus plastmatta på golvet. Garderob för klädförvaring.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  84 kvm
 • Rooms
  3 rum
Construction
 • Built
  1994
 • Building type
  Flerfamiljshus
Energideklaration
 • Energiprestanda
  124 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energiprestanda 124 kWh/m² år.
Tv and internet
 • Internet
  Fiber från Telia finns indraget i varje lägenhet. Kostnad och hastighet är beroende vilket abonnemang man som boende väljer.
Tomt/Uteplats
 • Garden
  En generös inglasad balkong med förmiddagssol blir till ett extra rum under årets alla dagar. Glaspartierna går att skjuta åt sidan för att öppna upp om så önskas och på golvet ligger en träparkett. Utsikt mot föreningens lummiga innergård.
Parking/Other buildings
 • Parkering
  Parkeringsplats. Går att hyra (200 kr/mån). Carportplats. Går att hyra (300 kr/mån). P-plats är obligatorisk vid bilinnehav. Alla platser är försedda med el-uttag för motorvärmare. Gästparkeringar kostar 30 kr/dygn.
Gemensamma anläggningar
 • Gemensamma utrymmen
  Till bostadsrätten hör ett rymligt förråd beläget på entréplanet. I bostadsföreningen finns även tillgång till cykelförråd, nyrenoverad tvättstuga, hobbyrum, gästlägenhet för uthyrning samt en samlingslokal med bastu som kan hyras för trevliga sammankomster. Föreningen har en trevlig och lummig innergård med flertalet uteplatser med grillmöjligheter.
Övriga upplysningar
 • Kommunikationer: Bra busskommunikationer utanför dörren. Buss 401 från Älta till Slussen och mot Gullmarsplan buss 801. Från Älta centrum går Buss 821 går från Tyresö centrum via Älta till Nacka Sjukhus och buss 840 mellan Nacka Strand och Haninge via Älta. Nattbuss 491 går till och från Slussen med ca en timmes mellanrum under hela natten. Med bil till Stockholms C tar det ca 15-20 minuter. Området: Sjöarna i närheten är förutom den intilliggande Ältasjön med mycket bra badmöjligheter även Flaten, Strålsjön, Sandasjön, Ulvsjön, Söderbysjön, Dammtorpssjön och Källtorpssjön. I närområdet ligger även friluftsanläggningen Hellasgården vid Källtorpssjön och Erstaviks fina 1700-talsherrgård nära Erstaviksbadet. I intilliggande Älta centrum finns det idag följande service och butiker: Älta Kulturknut, Apotek Hjärtat, Bibliotek, Ältapraktiken (med vårdcentral, Mvc och Bvc), Frisören Georg, Peking 2 (restaurang), ICA Färskvaruhall (med postservice), Flex Gym, Älta Kiosk och Spel, Café & Konditori - Söta drömmar, Ältaträffen (restaurang), Fiorista blomsteraffär och Mäklarhuset. Nära Älta ligger även Tyresö med närhet till fina havsbad, golfbana och ny simhall. Tyresö centrum har ett stort utbud av affärer och restauranger. Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren. Uppgifterna om renoveringar, maskiner och årtal för dessa samt driftkostnader mm är hämtade från säljaren och är ej ytterligare kontrollerade. Uppgifter gällande, byggår, boarea, biarea, tomtstorlek mm är hämtade från Mäklarbild från bostadsrättsföreningens förvaltare och är ej ytterligare kontrollerade. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Economy
 • Försäkring
  161 kr/mån
 • Hushållsström
  276 kr/mån
 • Kommentarer driftkostnad
  Detta hushåll består av två vuxna som förbrukar ca 1800 kWh/år i hushållsel. Kostnaden för försäkring är exkl. lösöre.
 • Total operating costs
  437 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1108 kr betalas av Köpare
 • Pantsättningsavgift
  443 kr
 • Andel i förening
  2,29968 %
 • Andel av årsavg.
  2,29968 %
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV
Föreningen
 • Benämning
  Brf Salen 1. I föreningen finns 53 lägenheter.
 • Allmänt
  Brf Salen 1 är en bostadsförening som förvärvade fastigheten i Älta 1993. Fastigheten består av tre flerbostadshus och en klubblokal med totalt 53 bostadsrätter. Denna bostadsrättsförening är en seniorförening och medlemskap godkänns endast för den som fyllt 50 år.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area