Search Menu
Bostaden är såld

Älta - Älta - Hedvigslund / Finserudsgränd 17 A, bv

Välkommen på visning av denna yteffektiva mini 3:a om 59 kvm med härlig radhuskänsla! Här är det bara flytta in och njuta. Samtliga ytskikt är nymålade under 2016. Genomgående ekparkett i hela bostaden. Stilfullt badrum med klinker och kakel samt dusch bakom glasvägg. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönsterpartier i två väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp. Stor trädäckad uteplats med föreningens härliga gräsmatta som breder ut sig. Förbered er för långa grillkvällar! Här bor ni i ett barnvänligt villaområde med närhet till bra busskommunikationer till Gullmarsplan och Slussen. Inom gångavstånd ligger Älta centrum med närservice. Älta är ett naturskönt område med flertal badsjöar och underbar natur!

Älta / Älta - Hedvigslund
Finserudsgränd 17 A, bv
Final price: 3 040 000 kr
Enclosed: 59 kvm
Community fee: 3 681 kr/mån
Rooms: 3 rum och kök, varav 2 sovrum.
Sold: 2016-05-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Älta /