Search Menu
Bostaden är såld

Älta - Älta - Hedvigslund / Hasselnötsvägen 61, 1tr

En mycket välplanerad 2:a om 48 kvm med öppen planlösning mellan köket och det generösa vardagsrummet. Denna gavellägenhet med fönster i två väderstreck har ett härligt ljusinsläpp och genomgående ljusa och fina ytskikt som renoverats under senare år. Rymlig balkong i ett fritt läge med bästa solläge under hela dagen fram till kvällen. Fräscht badrum, ett rymligt sovrum och bra förvaringsmöjligheter i klädkammare och tillhörande förråd. Parkeringsplats utanför huset ingår i avgiften. Föreningen har även upphandlat Tv, bredband och IP telefoni för en kostnad om 224 kr/månad. Bostadsrättsförening med charmiga hus i två plan belägna på återvändsgata nära naturområde. Här bor ni i natursköna Älta med gångavstånd till Älta centrum och närservice och bra busskommunikationer till slussen och Gullmarsplan samt tvärförbindelser till Nacka, Tyresö och Haninge.

Älta / Älta - Hedvigslund
Hasselnötsvägen 61, 1tr
Final price: 1 830 000 kr
Enclosed: 48,6 kvm
Community fee: 4 283 kr/mån
Rooms: 2 rum och kök, varav 1 sovrum.
Sold: 2016-05-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Älta /