Hasselnötsvägen 61, 1tr

Hasselnötsvägen 61, 1tr

Slutpris

1 830 000 kr


Älta - Hedvigslund— Älta— Nacka

Hasselnötsvägen 61, 1tr


Slutpris
1 830 000 kr

Älta - Hedvigslund— Älta— Nacka

En mycket välplanerad 2:a om 48 kvm med öppen planlösning mellan köket och det generösa vardagsrummet. Denna gavellägenhet med fönster i två väderstreck har ett härligt ljusinsläpp och genomgående ljusa och fina ytskikt som renoverats under senare år. Rymlig balkong i ett fritt läge med bästa solläge under hela dagen fram till kvällen. Fräscht badrum, ett rymligt sovrum och bra förvaringsmöjligheter i klädkammare och tillhörande förråd. Parkeringsplats utanför huset ingår i avgiften. Föreningen har även upphandlat Tv, bredband och IP telefoni för en kostnad om 224 kr/månad.
Bostadsrättsförening med charmiga hus i två plan belägna på återvändsgata nära naturområde. Här bor ni i natursköna Älta med gångavstånd till Älta centrum och närservice och bra busskommunikationer till slussen och Gullmarsplan samt tvärförbindelser till Nacka, Tyresö och Haninge.


Boarea
48.6 kvm
Avgift
4 283 kr/mån
Driftkostnad
258 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2016-05-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.