Search Menu
Bostaden är såld

Älta - Älta - Södra Hedvigslund / Ligustervägen 42

Öppet hörnläge i arkitektritat område!

Smakfull tvåplansvilla om 163 m², fördelade på 5-7 rum och kök varav 3-5 sovrum i en ny härlig del av Älta som håller på att växa fram. Möjlighet finns att dela av vardagsrummet för ytterligare ett rum samt att det även går att göra om det öppna utrymmet ovanför matplatsen och på så sätt även få till ett extra rum på övervåningen. En kortare promenad till skolor, förskolor och busskommunikationer till bl a Slussen och Gullmarsplan. Altaner i två väderstreck ger sol hela dagen och skogen som är närmsta granne bjuder både på härliga motionsspår såväl som bär och svamp. En lantlig, modern idyll nära stan.

Älta / Älta - Södra Hedvigslund
Ligustervägen 42
Final price: 7 130 000 kr
Enclosed: 163/30 kvm
Running costs: 40 884 kr/år
Plotarea: 417 kvm
Rooms: 5 rum (kan göras om till 7 rum), varav 3-5 sovrum. Möjlighet finns att dela av vardagsrummet för ytterligare ett rum samt att det även går att göra om det öppna utrymmet ovanför matplatsen och på så sätt även få till ett extra rum på övervåningen.
Building type: 2-plan
Sold: 2016-09-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Älta / Ligustervägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.