Search Menu
Bostaden är såld

Älta - Älta - Strålsjöområdet / Strålsjövägen 46a

Äntligen en tomt till salu i Älta!

Äntligen en tomt till salu i populära Älta! Bygg ditt drömhus på denna underbara tomt om 790 kvm med Strålsjöns naturreservat som granne. Här bor ni på en lugn återvändsgata utan genomfartstrafik, några minuters gångväg till härliga Strålsjön med badplats men samtidigt nära bra busskommunikationer till Gullmarsplan och Slussen. Åk gärna förbi och gå in på tomten. Informationsblad finns i brevlådan. Här ges en byggrätt med en byggnadsarea BYA för huvudbyggnad om 1/5 del av tomtens areal vilket motsvarar 158 kvm i 1 plan eller 110 kvm i 2 plan. Dessutom fås garagebyggnad uppföras om max 40 kvm Pantbrev finns uttagna för 3 500 000. Kostnad för anslutning till kommunalt V/A tillkommer med ca 158 000 kr. Anslutningsavgift för el (20A) tillkommer med ca. 27 625 kr + kostnad för fasadskåp. Nybyggnadskarta finns framtagen vilket sparar både tid och pengar för ny köpare. Det finns även en offert på markarbetet framtagen, via Trivselhus Movehomes markentreprenörer. Tomten är dock inte låst till den. Framtaget finns även ett husförslag från Trivselhus Movehome. Move #302 är en tvåplansvilla med bra uppdelning mellan våningarna. På entréplanet ljus och öppen hall med genomsikt ut i trädgården. Vardagsrum med fina hörnfönster. Stort kök med dörr till uteplatsen och bra kontakt med klädvård- groventré. Utöver det sovrum som kan användas som gäst/arbetsrum på entréplanet, finns ytterligare 3 sovrum på överplanet. Där ryms även mysigt allrum, badrum och rymlig klädkammare. På hemsidan för Movehome kan ni själva bygga ert hus och få prisuppgift direkt, www.movehome.se. För mer infomation gällande husbygge med Movehome kontakta Andreas Berggren, 08-54 54 76 62 eller på andreas.berggren@trivselhus.se Säljaren i samarbete med Movehome tagit fram en produktionskostnadskalkyl för husbyggnation av hus #302. Tomten förmedlas av Mäklarhuset. Köparen är ej bunden till köp från Movehome och tecknar själv avtal med hustillverkaren efter önskemål.

Älta / Älta - Strålsjöområdet
Strålsjövägen 46a
Final price: 3 700 000 kr
Tenure: Äganderätt
Fastigh.bet: Älta 6:115
Sold: 2016-05-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Älta / Strålsjövägen