Search Menu
Bostaden är såld

Älta - Älta - Hedvigslund / Vinkelhaksvägen 7, 4 tr

Med ett högt och fritt läge, troligtvis det bästa läget i huset, välkomnar vi dig på visning av denna smakfullt renoverade och bra planerade 4:a om 103 m² Från den generösa balkongen i sydvästläge, med sol under hela eftermiddagen tills den går ner på kvällen samt med minimal insyn njuter man under långa sommarkvällar. Hela lägenheten renoverades under 2012/2013 med genomgående ljusa ytskikt och ekparkett i samtliga rum. Badrummet renoverades stilfullt med kakel och klinkers. Ljust och härligt kök med matplats för 6 personer. Lägenheten har en genomtänkt planlösning där två av sovrummen ligger i ena delen av bostaden med separat wc och vardagsrum och master bedroom ligger i andra delen. Här bor ni i ett barnvänligt och centralt område i Älta med närhet till centrum med närservice samt ishall och fotbollsplaner. I Älta bor ni med naturen som granne och med flertalet badsjöar inom gångavstånd. Bra busskommunikationer har vi till Gullmarsplan och Slussen men även tvärförbindelser till Nacka, Haninge och Tyresö.

Älta / Älta - Hedvigslund
Vinkelhaksvägen 7, 4 tr
Final price: 3 500 000 kr
Enclosed: 103 kvm
Community fee: 5 877 kr/mån
Rooms: 4 rum och kök, varav 3 sovrum.
Floor: 4 av 4 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Älta /