Search Menu
Visningar
 • Tisdag 27 september 18:00-18:30

  Öppen visning

Boka visning
Älta / Älta - Hedvigslund
Vinkelhaksvägen 6
Utgångspris: Kalkyl 1 495 000 kr
Anmäl bud
Enclosed: 48 kvm
Community fee: 3 284 kr/mån
Rooms: 2 rum och kök (kan göras om till 3 rum), varav 1 sovrum.

Älta - Älta - Hedvigslund / Vinkelhaksvägen 6

2:a med radhuskänsla och egen ingång. Helkaklat badrum med klinkergolv. Härlig stenlagd uteplats vid entrén med morgon- och förmiddagssol i sydost. Centrumnära och kommunikationer bara ett par hundra meter från bostaden. Nackareservatet intill med strövområden och motionsspår, flera badsjöar och bara ca 15 minuter med buss till Sickla köpkvarter.


Köksinspiration

Provmöblera
Uteplats
Uteplats
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum med matplats
Vardagsrum med matplats
Matplats
Matplats
Vardagsrum
Vardagsrum
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Entréhall
Entréhall
Entréhall
Entréhall
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Badrum
Badrum
Huset
Huset
Uteplats
Uteplats
Lekplats på gården
Lekplats på gården
Stavsborgs BP
Stavsborgs BP
Älta Ishall
Älta Ishall
Älta IP
Älta IP
Utegym vid Älta IP
Utegym vid Älta IP
Strandcafét vid Älta IP
Strandcafét vid Älta IP
Ältasjön vid Älta IP
Ältasjön vid Älta IP
Älta Tennishall
Älta Tennishall
Hellasgården
Hellasgården
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Områdeskarta
Områdeskarta
Planritning
Planritning
Planritning - 3D
Planritning - 3D
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Description
 • Description
  Entré: Man kommer in i en välkomnande hall med vitmålade väggar och på golvet ligger ett laminatgolv som kallas skeppsstavsek. Till vänster, infällt i väggen finns ytrymme till klädförvaring. Vit ytterdörr med fönster. En dörröppning till höger leder till sovrummet. Rakt fram kök och vardagsrum. Till vänster finns ett rymligt förråd/klädkammare. Sovrum: Vitmålade väggar, laminatgolv (skeppsstavsek) och fönster mot entrésidan. Klädkammare: Denna klädkammare/förråd är mycket rymlig. Här finns gott om förvaring och ett flertal hyllplan. På golvet ligger ett ljust plastgolv. Kök: Mellan hallen och vardagsrummet, ligger köket placerat. Under- och överskåpen har grå släta köksluckor med svarta metallhandtag. En rostfri kyl och frys. Rostfri diskbänk med ho och en bänkskiva i laminat kombinerat med en platsbyggd avlastningsbänk med hyllplan under i massivt trä. En svart diskmaskin är placerad i badrummet. En svart spis med häll och över den sitter en central ventilationsfläkt med fläktkåpa. Vitt kakel mellan bänkskivorna och överskåpen. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger samma laminatgolv som i hallen och sovrummet. Öppning frånhalldelen in till vardagsrummet. En tidigare dörr från köket till vardagsrummet har byggts igen men går lätt att återskapa till dörr igen. Badrum: På väggen sitter vita kakelplattor och på golvet ligger ett svart klinker. Vackert badkar i svart och vitt med tassar och vidare finns en toalett samt en kommod med tvättställ. På väggen ovanför tvättstället sitter ett spegelskåp och på väggen ovan wc sitter en vattenburen handdukstork. I badrummet finns även en diskmaskin. Vardagsrum: Ett ljust och härligt rum med dubbla fönster och vitmålade väggar. På golvet ligger ekparkett. Dörröppning till hall. I detta rum har ägarna valt att sätta igen den tidigare dörröppningen mot köket. Det går dock lätt att återskapa dörröppningen om så önskas. För den som är i behov av ytterligare rum så går det även utmärkt att dela av detta vardagsrum.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  48 kvm
 • Rooms
  2 rum
Byggnadssätt
 • Built
  1993
 • Building type
  Flerfamiljshus
 • Renovering Omarbetning etc
  Renoveringar: 2016 - målat väggar och tak i lägenheten - Nytt staket vid uteplatsen 2013 - Laminatgolv i hall, sovrum och kök - Platsbyggd köksbänk - Handfat i badrum - Badkar 2012 - Klinkergolv i badrum - Kodlås till ytterdörren Vitvaror: - Kyl/frys, Whirlpool (2016) - Diskmaskin, Bosch (2011) - Fläkt, Flexit (2009) - Spis, Cylinda (2008)
Energideklaration
 • Energiprestanda
  116 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energiprestanda 116 kWh/m² år.
TV- och Internetanslutning
 • Internet
  Till månadsavgiften om 3 284 kr/mån tillkommer 264 kr/mån för gruppanslutning av internetabonnemang till Bredbandsbolaget.
 • TV
  Kabel-TV (basutbudet) ingår i avgiften.
Tomt/Uteplats
 • Uteplats
  Generös trädäckad uteplats med ett soligt sydväst läge. Föreningen har inte kunnat tillhandahålla uppgift om uteplatsens/tomtens storlek och inte heller om den är upplåten med bostadsrätt eller annan form av nyttjanderätt.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering
  Det finns totalt 154 parkeringsplatser som går att hyra. 168 kr/mån utan eluttag och 203 kr/mån med eluttag. För att minska biltrafiken på innergårdarna har bommar sats upp.
Gemensamma anläggningar
 • Gemensamma utrymmen
  Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, soprum och 7 moderna tvättstugor + en gemensam grovtvättstuga på Lillvägen 24. Tvättstugorna är nyrenoverade och energieffektiva med maskiner med tvättmedelsdosering. Förråd finns att hyra, kallförråd för 150 kr/mån och varmförråd för 200 kr/mån. Till dessa är det kö. Ett av de stora soprummen har delats av och gjorts om till MC-förråd. Där det finns ca 3-4 platser som finns att hyra för 150 kr/mån. Separat kö.
Övriga upplysningar
 • Denna fina lägenhet ligger i en mycket trivsam omgivning med en blandning av villor och låghus. Fina gårdar med helt nya lekplatser, gräsytor, grillplatser och närhet till natur. Område: Ett trevligt och barnvänligt bostadsområde, med en blandning mellan 2 och 4 våningshus. Älta Centrum inom ett par hundra meter och bussar till bl a Gullmarsplan och Slussen. Nackareservatet på gångavstånd med motionsslingor och strövområden. Gång/cykelavstånd till flera badsjöar bl a Flaten och Ältasjön. Fina promenadstråk runt sjöarna. Närhet till skolor, förskolor, ishall, idrottsplats och tennishall. I centrum finns förutom apotek och mataffär med postverksamhet, även vårdcentral, bibliotek, restauranger, gym, frisör, café och Älta kulturknut med aktiviteter, kurser etc. På gården utanför och på alla de andra gårdarna i området, är det fina, arbetade och pedagogiska lekplatser som alla har olika tema. Gästparkering finns nära huset och parkeringsplats med kösystem för de boende. Cykelrum på gården, samt förrådslänga med kösystem. I huset på markplan finns en nyrenoverad, generös, ljus och välutrustad tvättstuga med digitalt bokningssystem. På närliggande gård, en grovtvättstuga. Avstånd till busshållplats ensdast ett par hundra meter. Bra bussförbindelser finns till Tyresö, Nacka, Gullmarsplan och Slussen. I rusningstid går buss nr 401 till Slussen var 5:e minut och nr 801 till Gullmarsplan var 10:e minut. Med bil till Stockholms C tar det ca 15-20 minuter. I närheten ligger flera strövområden och badsjöar som till exempel Flaten, Ältasjön, Sandasjön, Ulvsjön, Söderbysjön, Dammtorpssjön och Källtorpssjön. Vintertid ges goda möjligheter till skridskoåkning på många av ovanstående sjöar. I intilliggande Nackareservatet finns mycket bra möjligheter till stora och härliga strövområden med bra gång-, löp- och skidrundor. Vidare finns Sörmlandsleden, svamp- och bärskog. I närområdet ligger även friluftsanläggningen Hellasgården vid Källtorpssjön och Erstaviks fina 1700-talsherrgård nära saltsjön och Erstaviksbadet. I Älta finns även idrottsplats, 2 fotbollsplaner med konstgräs, ny tennishall och en nybyggd ishall. Läs gärna mer om Nacka på kommunens hemsida www.nacka.se samt om Brf Snöstjärnan på deras hemsida www.snostjarnan.se De skolor som finns i Älta är: Ältaskolan med årskurser F-6. Sigfridsborgsskolan med årskurser F-6. Stavsborgsskolan med årskurser F-9. Inspira med förskoleklass. I Älta Centrum finns idag följande service: Apotek Hjärtat, Bibliotek, kulturhuset Älta Kulturknut, fritidsgård, Helsa med BVC och MVC, Älta Salongen, ICA Färskvaruhall med postservice, Peking 2 (restaurang), Actic Gym, Älta Kiosk och Spel, Café & Konditori - Söta drömmar, Restaurang Ältaträffen, Florista blomsterbutik samt Mäklarhuset.
Economy
 • Försäkring
  189 kr/mån
 • Hushållsström
  510 kr/mån
 • Kommentarer driftkostnad
  Hushållets beräknade årsförbrukning är 4 933 Kwh. I hushållet är det 2 personer som bor i lägenheten.
 • Sammanlagd driftskostnad
  699 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1400 kr betalas av Köpare
 • Pantsättningsavgift
  443 kr
 • Andel i förening
  0,45294 %
 • Pant
  Bostadsrätten är pantsatt.
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV
Föreningen
 • Benämning
  Brf Snöstjärnan.
 • Allmänt
  Fastigheten förvärvades av JM den 18 Juni 2004. Bostadsrättsföreningen består av 179 lägenheter och 2 lokaler varav 13 st lägenheter och 2 lokaler är hyresrätter.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten