Search Menu
Viewings
 • Måndag 24 oktober 18:30-19:00

  Öppen visning

 • Söndag 23 oktober 13:00-13:30

  Öppen visning

Book a viewing
Älta
Vinkelhaksvägen 7, 2tr
Utgångspris: Calculation 2 495 000 kr
Make a bid
Enclosed: 81 kvm
Community fee: 4 936 kr/mån
Rooms: 3 rum och kök (kan göras om till 4 rum), varav 2-3 sovrum.
Floor: 2 av 4, 2 tr, (Hiss finns)

Älta / Vinkelhaksvägen 7, 2tr

Välkommen till denna 3/4:a i populär bostadsrättsförening i natursköna Älta. Ljusa och fina ytskikt samt ett kök som renoverats 2011. Ett rymligt och ljust vardagsrum samt 2-3 sovrum då bostaden har ett stort förråd med fönster som många använder som ett extra sovrum. Härlig balkong med uppsikt över innergården. Här bor ni i ett barnvänligt område med närhet till skolor, förskolor, bad och natur.


Furnish
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Lekplats på gården
Lekplats på gården
Lekplats på gården
Lekplats på gården
Älta IP
Älta IP
Utegym vid Älta IP
Utegym vid Älta IP
Strandcafét vid Älta IP
Strandcafét vid Älta IP
Ältasjön vid Älta IP
Ältasjön vid Älta IP
Älta Tennishall
Älta Tennishall
Älta Ishall
Älta Ishall
Stavsborgs BP
Stavsborgs BP
Hellasgården
Hellasgården
Description of rooms
 • Description of rooms
  Entréhall: Rymlig och öppen hall med avhängningsyta direkt till höger och garderober för doldf örvaring. Målade väggar och ett eklaminatgolv. Sovrum/förråd: Direkt till vänster om entrén ligger ett rymligt förråd som idag används som ett extra sovrum. Ett fönster mot innergården ger ett naturligt ljusinsläpp. Väggarna är målade i en grå nyans och på golvet ligger en plastmatta. Hall: Som ett nav ligger innerhallen, varifrån man når lägenhetens två sovrum, kök, vardagsrum och badrum. Denna yta gör att hela bostaden känns ljus och luftig. Spännande vinklar ger lägenheten karaktär. Målade väggar och eklaminat på golvet. Sovrum 1: Sovrum med plats för dubbelsäng. Fönster mot innergården. Ljusmålade väggar och laminatgolv. Sovrum 2: Ett väl tilltaget sovrum med flera garderober som ger bra med förvaringsutrymme. Fönster i ett fritt läge mot framsidan av huset. Vitmålade väggar och laminatgolv. Kök: Köket renoverades 2011 av tidigare ägare med släta luckor i valnörtsfanér samt handtag i rostfritt. Bra med förvaring och arbetsytor. Vitt liggande kakel ovan bänkskiva i stryktålig laminat. Diskbänk med dubbla hoar och avrinningsyta samt bra med belysning under överskåpen. Diskmaskin, spis med häll och ugn, fläktkåpa samt kyl/frys. Vitmålade väggar och laminatgolv. Matplats för 6 personer intill fönster med utsikt mot innergården och lekplatsen. Utgång till den härliga balkongen. Vardagsrum: Ett generöst vardagsrum med plats för stor soffgrupp. Stora fönster i ett fritt läge mot framsidan av huset. Ljust målade väggar och på golvet ligger en ekparkett. Badrum: Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och golvklinker som lagts ovan befintlig våtrumsmatta. Handfat på kommod och ovan en spegel med infällda spotlights. Toalett, badkar och handdukstork. Förberett för tvättmaskin.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  81 kvm
 • Rooms
  3 rum
Construction
 • Built
  1993
 • Building type
  Flerfamiljshus
 • Renovering Omarbetning etc
  Renoveringar gjorda av nuvarande ägare: 2016 Ommålning av väggar i kök Nytt fönster i förråd 2014 Trall på balkong 2013 Installation av säkerhetsdörr 2012 Alla eluttag jordades Renoveringar gjorda av tidigare ägare: 2011 Målning av tak och väggar i alla rum Byte av luckor i kök, samt kakel och bänkskiva Nytt golv i kök Ekparkett i vardagsrum slipades 2007 Nytt golv i sovrum och hall Vitvaror: Micro, Whirlpool - 2013 Diskmaskin, Bosch - 2009 Fläkt, Flexit - 2009 Kyl/frys, Whirlpool - 2008 Spis, Cylinda - 2007
Energideklaration
 • Energiprestanda
  116 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energiprestanda 116 kWh/m² år.
Tv and internet
 • Internet
  Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Bredbandsbolaget för Triple Play innehållande Bredband (100Mbit/s), TV (basutbud) och IP-telefoni. 264 kr tillkommer utöver månadsavgiften för detta.
Parking/Other buildings
 • Parkering
  Det finns totalt 154 parkeringsplatser som går att hyra. 200 kr/mån utan eluttag och 250 kr/mån med eluttag. Ett av de stora soprummen har delats av och gjorts om till MC-förråd. Där det finns ca 4-5 platser som finns att hyra för 150 kr/mån. För att minska biltrafiken på innergårdarna har bommar sats upp.
Gemensamma anläggningar
 • Gemensamma utrymmen
  Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, soprum och 7 moderna tvättstugor + en gemensam grovtvättstuga på Lillvägen 24. Externa förråd finns att hyra men dit är det kö. Kallförråd kostar 150 kr/mån och varmförråd 200 kr/mån.
Övriga upplysningar
 • Område: Ett lugnt, centralt och mycket barnvänligt bostadsområde, med hus om 2-4 våningar. I det lummiga närområdet där det finns många grönområden, ges en viss känsla av att bo på landet, trots att man når Gullmarsplan och Slussen med en kort bussresa. Det finns en fin badplats vid Ältasjön endast ett stenkast från lägenheten. Här finns även närheten till Flatenbadet med underbar sandstrand för hela familjen. Ishall, tennishall och idrottsplats ett par minuter bort. Ca 5 minuter (med bil) bort ligger Hellasgården med sitt breda utbud av friluftsliv. Flera positiva saker i området är närheten till förskolor, skolor och lekparker. Närhet till Älta centrum (ca 5 min promenad) men också till större centrum som Nacka Forum (ca 15 min med bil), Sickla Köpkvarter (ca 10 min med bil) och Tyresö Centrum (ca 10 min med bil). I Älta och dess närhet finns som sagt tillgång till en mycket vacker omgivning, där det är nära till ett ytterligare sjöar för utom Ältasjön som till exempel Flaten, Strålsjön, Sandasjön, Ulvsjön, Källtorpssjön och Dammtorpssjön. Närhet till friluftsaktiviteter/rekreation i Hellasgården. Bra löpspår och strövområden runt bl.a. Ältasjön och i det närliggande Nackareservatet och Sörmlandsleden. Närhet till koloniförening med odlingslotter. I grannkommunen Tyresö, några minuter bort med bil, erbjuder ett nybyggt äventyrsbad, badmintonhall, friluftsområde med bl a skidbacke och fiskesjö samt en 18 hålsbana. Gillar man skidåkning, finns även Hammarbybacken ca 15 minuter bort med bil. Bussförbindelser är bra. Buss 401 från Älta till Slussen och mot Gullmarsplan buss 801. Buss 821 går från Älta till Nacka Sjukhus. Buss 816 går från Tyresö via Älta till Gullmarsplan. Nattbuss 491 går från Slussen med ca en timmes mellanrum under hela natten. Med bil till Stockholms C tar det ca 15-20 minuter. De skolor som finns i Älta är: Älta skola med årskurser F-6. Sigfridsborgsskolan med årskurser F-6. Stavsborgsskolan med årskurser F-9. Inspira med förskoleklass I Älta centrum finns det idag följande service och butiker: Älta Kulturknut, Apotek Hjärtat, Bibliotek, Helsa vårdcentral Älta med med Mvc och Bvc, Frisören Georg, ICA med postservice, Actic Gym, Älta Kiosk och Spel, Söta drömmar - Café & Konditori, Restauranger såsom Älta träffen och Peking 2, Blomsteraffären Fiorista och Mäklarhuset.
Economy
 • Försäkring
  102 kr/mån
 • Hushållsström
  456 kr/mån
 • Kommentarer driftkostnad
  Detta hushåll består av två vuxna och ett barn som under ett år förbrukar ca 2867 kWh i hushållsström.
 • Total operating costs
  558 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1400 kr betalas av Köpare
 • Pantsättningsavgift
  443 kr
 • Andel i förening
  0,67601 %
 • Pant
  Bostadsrätten är pantsatt.
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area