Search Menu
Visningar
 • Måndag 3 oktober 18:00-18:30

  Öppen visning

 • Söndag 2 oktober 12:00-12:30

  Öppen visning

Boka visning
Älta / Älta - Hedvigslund
Vinkelhaksvägen 7, 1 tr
Utgångspris: Kalkyl 1 795 000 kr
Anmäl bud
Enclosed: 66 kvm
Community fee: 3 975 kr/mån
Rooms: 2 rum som är ombyggt till en mini 3:a med 2 sovrum.
Floor: 1 av 4, 1 tr, (Hiss finns)

Älta - Älta - Hedvigslund / Vinkelhaksvägen 7, 1 tr

Välkommen till denna välplanerade 2:a om 66 kvm som byggts om till en mini 3:a med två mindre sovrum, ett generöst vardagsrum och kök. Rymlig hörnbalkong i ett lummigt och grönskande läge mot baksidan av huset i ett helt insynsskyddat läge. Här bor ni i en populär förening med närhet till vacker natur och fina badsjöar. Bra kommunikationer till Gullmarsplan och Slussen! Nära Älta centrum med närservice!


Provmöblera
Kök med utgång till härlig balkong
Kök med utgång till härlig balkong
Balkong
Balkong
Kök
Kök
Kök
Kök
Hall
Hall
Hall
Hall
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 2
Sovrum 2
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Vardagsrum
Vardagsrum
Badrum
Badrum
Klädkammare
Klädkammare
Lekplats på gården
Lekplats på gården
Lekplats på gården
Lekplats på gården
Ältasjön vid Älta IP
Ältasjön vid Älta IP
Strandcafét vid Älta IP
Strandcafét vid Älta IP
Utegym vid Älta IP
Utegym vid Älta IP
Älta IP
Älta IP
Älta Ishall
Älta Ishall
Stavsborgs BP
Stavsborgs BP
Description
 • Description
  Hall: Rymlig och öppen hall med avhängningsyta direkt till vänster. Hallens väggar vitmålades under 2016 och på golvet ligger ett laminatgolv. Badrum: Helkalkat badrum med våtrumsmatta på golvet och vitt kakel på väggarna. Badkar, handfat och toalett samt handdukstork. Tvättmaskin från 2012 som komplement till den fina tvättstugan som ligger på entréplanet i samma portuppgång. Kök: Kök med vita släta luckor och lådfronter samt handtag i rostfritt. Bra med förvaring och arbetsytor. Bänkskiva av mörkt träslag och diskbänk i rostfritt med dubbla hoar. Vitt kakel med röd dekorplast som bildar ett rutmönster. Keramikhäll och varmluftsugn från Whirlpool -09 samt kyl/krys från Cylinda - 09. Förberett för installation av diskmaskin. Väggarna har även här vitmålats under 2016 och på golvet ligger ett eklaminat. Utgång till den härliga balkongen mot den grönskande skogsdungen. Vardagsrum: Ett generöst vardagsrum med plats för stor soffgrupp. Stora fönster i ett fritt och grönskande läge mot skogsdungen utanför. Väggarna är målade i en röd nyans och på golvet ligger en ekparkett. Sovrum 1: Med ingång från vardagsrummet nås ett rymligt och rogivande sovrum med plats för dubbelsäng. Fönster i ett insynsskyddat och grönskande läge mot baksidan av huset. Vitmålade väggar samt en fondvägg målad i en rosa ton. Laminatgolv. Sovrum 2: Ett mindre rum, perfekt som barnkammare med ett högt sittande fönster som ger ett ljusinsläpp från sovrummet på andra sidan väggen. Vitmålade väggar och en smakfull fondtapet i ljusgrön nyans. Laminatgolv. Klädkammare/Förråd: I anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare. Cerisemålade väggar och laminatgolv.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  66 kvm
 • Rooms
  2 rum
Byggnadssätt
 • Built
  1993
 • Building type
  Flerfamiljshus
Energideklaration
 • Energiprestanda
  116 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energiprestanda 116 kWh/m² år.
TV- och Internetanslutning
 • Internet
  Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Bredbandsbolaget för Triple Play innehållande Bredband (100Mbit/s), TV (basutbud) och IP-telefoni. 264 kr tillkommer utöver månadsavgiften för detta.
Tomt/Uteplats
 • Uteplats
  Rymlig hörnbalkong i ett fritt och insynsskyddat läge mot skogsdungen på baksidan av huset.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering
  Det finns totalt 154 parkeringsplatser som går att hyra. 168 kr/mån utan eluttag och 203 kr/mån med eluttag. För att minska biltrafiken på innergårdarna har bommar sats upp.
Gemensamma anläggningar
 • Gemensamma utrymmen
  Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, soprum och 7 moderna tvättstugor + en gemensam grovtvättstuga på Lillvägen 24. Förråd finns att hyra för 150 kr/mån. Ett av de stora soprummen har delats av och gjorts om till MC-förråd. Där det finns ca 4-5 platser som finns att hyra för 150 kr/mån.
Övriga upplysningar
 • Område: Ett lugnt, centralt och mycket barnvänligt bostadsområde, med hus om 2-4 våningar. I det lummiga närområdet där det finns många grönområden, ges en viss känsla av att bo på landet, trots att man når Gullmarsplan och Slussen med en kort bussresa. Det finns en fin badplats vid Ältasjön endast ett stenkast från lägenheten. Här finns även närheten till Flatenbadet med underbar sandstrand för hela familjen. Ishall, tennishall och idrottsplats ett par minuter bort. Ca 5 minuter (med bil) bort ligger Hellasgården med sitt breda utbud av friluftsliv. Flera positiva saker i området är närheten till förskolor, skolor och lekparker. Närhet till Älta centrum (ca 5 min promenad) men också till större centrum som Nacka Forum (ca 15 min med bil), Sickla Köpkvarter (ca 10 min med bil) och Tyresö Centrum (ca 10 min med bil). I Älta och dess närhet finns som sagt tillgång till en mycket vacker omgivning, där det är nära till ett ytterligare sjöar för utom Ältasjön som till exempel Flaten, Strålsjön, Sandasjön, Ulvsjön, Källtorpssjön och Dammtorpssjön. Närhet till friluftsaktiviteter/rekreation i Hellasgården. Bra löpspår och strövområden runt bl.a. Ältasjön och i det närliggande Nackareservatet och Sörmlandsleden. Närhet till koloniförening med odlingslotter. I grannkommunen Tyresö, några minuter bort med bil, erbjuder ett nybyggt äventyrsbad, badmintonhall, friluftsområde med bl a skidbacke och fiskesjö samt en 18 hålsbana. Gillar man skidåkning, finns även Hammarbybacken ca 15 minuter bort med bil. Bussförbindelser är bra. Buss 401 från Älta till Slussen och mot Gullmarsplan buss 801. Buss 821 går från Älta till Nacka Sjukhus. Buss 816 går från Tyresö via Älta till Gullmarsplan. Nattbuss 491 går från Slussen med ca en timmes mellanrum under hela natten. Med bil till Stockholms C tar det ca 15-20 minuter. De skolor som finns i Älta är: Älta skola med årskurser F-6. Sigfridsborgsskolan med årskurser F-6. Stavsborgsskolan med årskurser F-9. Inspira med förskoleklass I Älta centrum finns det idag följande service och butiker: Älta Kulturknut, Apotek Hjärtat, Bibliotek, Ältapraktiken med vårdcentral, Mvc och Bvc, Frisören Georg, ICA med postservice, Actic Gym, Älta Kiosk och Spel, Söta drömmar - Café & Konditori, Restauranger såsom Älta träffen och Peking 2, Blomsteraffären Fiorista och Mäklarhuset.
Economy
 • Försäkring
  250 kr/mån
 • Hushållsström
  344 kr/mån
 • Kommentarer driftkostnad
  Detta hushåll består av 1 vuxen och två barn.
 • Sammanlagd driftskostnad
  594 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1400 kr betalas av Köpare
 • Pantsättningsavgift
  443 kr
 • Andel i förening
  0,5482 %
 • Andel av årsavg.
  0,5482 %
 • Pant
  Bostadsrätten är pantsatt.
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV
Föreningen
 • Benämning
  Brf Snöstjärnan.
 • Allmänt
  Fastigheten förvärvades av JM den 18 Juni 2004. Bostadsrättsföreningen består av 179 lägenheter och 2 lokaler varav 13 st lägenheter och 2 lokaler är hyresrätter.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten