Search Menu
Bostaden är såld

Älvsjö - Långsjö / Blåmesstigen 7

Bo med ett av områdets absolut bästa och lugnaste lägen längst in på liten återvändsgata. Huset är högt beläget och fint placerat på den friköpta tomten och här ligger den stora altanen inbjudande mot den fritt flödande solen. Entréplanet rymmer upp till tre sovrum, vardagsrum med öppen spis, kök med matplats, separat wc och hall. I källaren finns badrum/tvättstuga, bastu, pannrum, möjlighet till två sovrum samt verkstad/hobby. Möjlighet finns att bygga separat tonårsdel/uthyrningsdel. Omgivningarna är idylliskt lugna med ca 800 m promenad till Långsjöbadet och knapp 200 m till nyrenoverad ICA-butik. Närmaste skola är Herrängsskolan ca 650 m bort och till närmaste förskola är det ca 100 m.

Älvsjö / Långsjö
Blåmesstigen 7
Final price: 6 200 000 kr
Enclosed: 87/107 kvm
Running costs: 52 933 kr/år
Plotarea: 518 kvm
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-06-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Älvsjö / Blåmesstigen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.