Search Menu
Bostaden är såld

Älvsjö - Långbro Park / Glasbjörksvägen 51

Bo med eftertraktat läge i eget radhus på Långbroparkens egen Bullerbygata! I underbara Långbro park, gränsande mot villorna i området kan vi nu erbjuda ett mycket attraktivt radhusboende med äganderätt och friköpt tomt. Huset är i två plan och har stor trädäckad uteplats mot solen och underbara lekytor för barnen. Här erbjuds en perfekt planlösning bestående av rymligt kök med stor matplats, härligt ljust vardagsrum med braskamin och utgång till stor, solig altan, två badrum, 4 sovrum i varierande storlekar, litet allrum samt modern tvättstuga. Genomgående mycket bra materialval och sinnrikt genomtänkt planlösning. Uppvärmningen via fjärrvärme kombinerat med värmeåtervinningsanläggning ger mycket låga driftskostnader. Välkommen till ett boende för hela familjen att njuta av länge.

Älvsjö / Långbro Park
Glasbjörksvägen 51
Final price: 8 147 000 kr
Enclosed: 140/4 kvm
Running costs: 31 660 kr/år
Plotarea: 157 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-09-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Älvsjö / Glasbjörksvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.