Search Menu
Bostaden är såld

Älvsjö - Långbro Park / Stora Kvinns väg 64

Högt upp i huset, på fjärde våningen och med balkongen in mot Långbroparkens centrala delar erbjuder denna 3:a ett härligt boende med utsikten över trädtopparna. Lägenheten som ursprungligen är en 4:a har en generös planlösning med stort vardagsrum i öppen planlösning med köket. Balkongen om 14,5 kvm ligger med insynsskyddat och förföriskt vackert läge in mot parken - härifrån kan man ana sig till det plaskande ljudet från fontänerna i dammen. Lägenheten har ett rejält stort sovrum, ett lite mindre sovrum, rymligt duschrum samt en separat toalett. Bra förvaring i stor klädkammare. För den som vill är det tämligen enkelt att återställa lägenheten till en 4:a. Välkomna till ett bekvämt boende med möjlighet att ta hissen hela vägen ner i garaget under huset. I Långbroparken kan du njuta av den vackra parkmiljön, ta en fika på parkcaféet eller lyxa till det med en festmåltid på Långbro värdshus. Till centrum i Fruängen och T-bana är det ca 10 minuters promenad.

Älvsjö / Långbro Park
Stora Kvinns väg 64
Final price: 5 200 000 kr
Enclosed: 100,5 kvm
Community fee: 6 540 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 4 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Älvsjö / Stora Kvinns Väg