Search Menu
Bostaden är såld

Älvsjö - Långbro / Västerängsvägen 84

Snyggt välskött hus i toppskick med en designad genomtänkt trädgård som är en fröjd för både öga och själ. Sju rum där hela fyra till fem, är sovrum. Tillbyggt 2013 där husets hjärta är det nya smakfulla Marbodalköket i vitt med stenskivor och öppet ända upp till nock samt utgång till träddäck. Vardagsrum med öppen spis. Lyxigt spa/relaxavdelning med bastu, två badrum – en på vardera plan – och praktisk tvättstuga med utgång till trädgården. Friggebod, med trädäck, som kan användas antingen till förvaring eller för övernattande sommargäster. Huset har bergvärme och är besiktigat. Fristående garage samt stenbelagd uppfart och p-plats. Nära till skola och buss samt gångavstånd till Fruängen. Här är det bara att flytta in!

Älvsjö / Långbro
Västerängsvägen 84
Final price: 8 500 000 kr
Enclosed: 94/90 kvm
Running costs: 37 050 kr/år
Plotarea: 877 kvm
Rooms: 7 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-08-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Cathrin Karlsson Ansvarig mäklare
Cathrin Karlsson
Mäklarhuset Älvsjö
Real estate agent
E-mail
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Älvsjö / Västerängsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.