Search Menu
Bostaden är såld

Årsta / Borensvägen 39

Ljus och härlig 2:a i toppskick!

Varmt välkomna till denna toppenfina 2:a med en stor möblerbar balkong i söderläge intill charmiga Årsta torg! Här kombineras stilfulla materialval med ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Genom det luftiga och lättmöblerade vardagsrummet tar du dig ut till den härliga balkongen med utsikt mot grönska och lummiga trädtoppar. Här bor du i en av Stockholms snabbast växande stadsdelar med mängder av härliga grönområden och flertalet butiker och restauranger inom gångavstånd. Kommunikationer finns det gott om med tvärbana och flertalet bussar som tar dig in till city på nolltid. Välkomna på visning! OBS! Det kommer inte att hållas i några förhandsvisningar pga semester.

Årsta
Borensvägen 39
Final price: 2 745 000 kr
Enclosed: 44 kvm
Community fee: 2 961 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Årsta / Borensvägen