Search Menu
Welcome to the viewing

Contact the real estate agent for more information about the viewings

Contact
Årsta
Glindragränd 5, vån 1
Enclosed: 54 kvm
Community fee: 3 450 kr/mån
Rooms: 2 rum och kök, varav 1 sovrum.
Floor: 1 av 4 (Hiss finns)

Nyproduktion / Årsta / Glindragränd 5, vån 1

Nyproducerad fräsch lägenhet med en optimal planlösning samt balkong!

Här erbjuds nu en fantastisk nyproducerad lägenhet med bra planlösning och balkong i öster in mot innergården. Perfekt tvåa i utsålda Lindes Backe! Stort härligt vardagsrum med utgång till balkongen. Mycket bra sovrum med bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Längtar du att bo i en nyproducerad lägenhet där allt är nytt, fräscht och modernt. Säljs på ritning så ingen visning sker i lägenheten. Tillträde till lägenheten sker 30 nov 2016. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information.


Furnish
Lindes Backe
Lindes Backe
Lindes Backe
Lindes Backe
Södra etappen
Södra etappen
En entréport på Lindes Backe
En entréport på Lindes Backe
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Description of rooms
 • Rumsbeskrivning (1)
  Lägenheten har genomgående målade vita väggar och mattlackat parkettgolv i ek. För materialval, utrustning och färg se bifogad fil "Inredningsval". Hall Välkomnande hall. Hatthylla med tre krokar, garderob samt ett städskåp. Vardagsrum Härligt vardagsrum med mycket fönster och öppen planlösning mot köket. Från vardagsrummet tar du dig ut till balkongen. Kök Stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Utrustning, rostfri kyl/frys, induktionshäll, rostfri ugn och mikrovågsugn samt integrerad diskmaskin. Sovrum Stort sovrummet med plats för dubbelsäng och någon annan möbel om så önskas. Gott om förvaring i skjutdörrsgarderob. Badrum Stort helkaklat badrum. Utrusning: Dusch, toalettstol, spegelskåp med lysrörsbelysning, kommod med underskåp och två lådor, väggskåp, handdukstork, tvättmaskin och luftkondenstumlare. Balkong Balkong ut mot den fina gården i österläge.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  54 kvm
 • Rooms
  2 rum
Construction
 • Built
  2016/2017
Tv and internet
 • Internet
  Lägenheterna utrustas med Telias tjänst Triple Play, vilket innebär möjlighet till TV, telefon och bredband i ett och samma nätverksuttag. Läggs på avgiften (220 kr per/månad). En digitalbox ingår.
Tomt/Uteplats
 • Garden
  Balkong, läge öster.
Parking/Other buildings
 • Parkering
  Parkeringsplatser finns att hyra i garaget som finns i två plan och ligger under gården. Garagevåningarna nås med hiss. Kösystem tillämpas.
Övriga upplysningar
 • Välkommen till brf Arlaparken och Lindes Backe! Ett väldigt trevligt kvarter som består totalt av 180 st bostadslägenheter fördelat på två säljetapper, södra etappen och den norra etappen. Här bor du nära både grönområden och har närheten till city vilket gör det till ett väldigt attraktivt bostadsområde. På en kort promenad tar du dig till Årsta torg med bland annat matbutik, café och blomsteraffär eller så tar du cykeln till Södermalm eller globen med sitt stora utbud av restauranger, caféer och butiker. Dessutom har du fina Årstaviken med bad och promenadstigar. Mycket bra kommunikationer. Du tar dig på endast ett par minuter till tvärbanans station Linde. Där åker du antingen tre hållplatser till pendeltågstationen, Årstaberg eller två hållplatser till Gullmarsplan där man kan byta till tunnelbanan. Finns även ett flertal bussar att välja bland. Barnomsorgen i området erbjuder många förskolor och grundskolor.
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,4154 %
Föreningen
 • Benämning
  Brf Arlaparken. I föreningen finns 180 lägenheter.
 • Allmänt
  Lindes Backe består av 180 välplanerade bostadslägenheter om 1-5 rum och kök som alla har antingen balkong eller uteplats. Brf Arlaparken innefattar dels den första säljetappen som kallas den södra etappen och är den första delen av Lindes backe, med 93 bostadslägenheter. Södra etappen får en trappliknande form som följer berget det byggs på. Husen är mellan fem och sju våningar höga. Sedan har vi den andra säljetappen som kallas det norra kvarteret och är den andra delen av Lindes backe, med 87 bostadslägenheter. Norra kvarteret består av 6 trapphus fördelat på två huskroppar. Husen är mellan fem och åtta våningar höga. Till varje lägenhet hör ett eget lägenhetsförråd i källarplan. Barnvagnsrum och rullstolsrum finns i anslutning till varje trapphus och cykelförvaring finns i källarplan samt cykelställ på gården. Det finns också en cykelverkstad som ligger i anslutning till gården med fast installerad cykelpump och vattenslang som gör det möjlighet att också tvätta av sin cykel. Inflyttning på Lindes Backe har skett nu i början av våren 2016 och fortsätter preliminärt tills sommaren 2017. Båda säljetappernas huskroppar byggs runt en gemensam mysig grönskande gård. I södra etappen av Lindes backe finns två till tre kommersiella lokaler och i den norra finns ytterligare fyra till fem lokaler. Postboxar finns i anslutning till entréplan i respektive trapphus och vid varje bostadsdörr finns en tidningshållare. Gemensamhetslokal finns i huset som föreningen disponerar som man önskar samt en gemensam tvättstuga med tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Parkeringsplatser finns att hyra i garaget som finns i två plan och ligger under gården. Garagevåningarna nås med hiss. Alla hushåll sorterar sina sopor själva och slängs i sopnedkast på gården. Sopbehållarna är förlagda under marken och det enda man ser är själva nedkastet som sticker upp. För mer information angående föreningens ekonomi se bifogad ekonomisk plan.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area