Search Menu
Bostaden är såld

Bagarmossen / Kolbäcksgränd 10

Perfekt trea med balkong i soligt västerläge!

På lugna och populära Kolbäcksgränd i Bagarmossen - där finner vi denna trevliga och charmiga 3:a. Välkommen in och möts av fräscha ytskikt, ljusa originalgolv, bevarade snygga detaljer, två rejäla sovrum samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägg därtill att balkongen är rymlig och har plats både för en utegrupp och exempelvis en liten soffa. Ingen insyn och fritt solläge. Föreningen BRF Friheten är känd i området som mycket omtyckt och tillhör de äldsta i denna del av Söderort. Nyttja föreningens lådcyklar, hobbyrum, övernattningsrum eller den trevliga innergården som både lämpar sig för sociala aktiviteter och självklart en central plats för alla barn. I närheten finns såväl Bagarmossen centrum och tunnelbana åt ett håll, samt Nackareservatet och möjligheten till friluftsliv året om åt andra hållet. Till idylliska Söderbysjön är det gång- och cykelavstånd. Perfekt läge helt enkelt!

Bagarmossen
Kolbäcksgränd 10
Final price: 3 300 000 kr
Enclosed: 70 kvm
Community fee: 4 198 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Bagarmossen / Kolbäcksgränd