Search Menu
Visningar
 • Måndag 3 oktober 18:00-18:30

  Öppen visning / Varmt Välkommen!

 • Söndag 2 oktober 13:00-13:30

  Öppen visning / Varmt Välkommen!

Boka visning
Bagarmossen
Kolbäcksgränd 14
Utgångspris: Kalkyl 2 195 000 kr
Anmäl bud
Enclosed: 56 kvm
Community fee: 3 520 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3 av 8 (Hiss finns)

Bagarmossen / Kolbäcksgränd 14

Perfekt planerad 2:a med balkong i soligt läge!

På lugna och populära Kolbäcksgränd i Bagarmossen - där finner vi denna trevliga och charmiga 2:a. Välkommen in och möts av fräscha ytskikt, ekparkett, bevarade snygga detaljer, stort sovrum samt ett rejält fullutrustat kök med matplats för upp till sex personer. Lägg därtill att balkongen är rymlig och har plats både för en utegrupp och exempelvis en liten soffa. Lägenheten erbjuder även möjligheten att skapa ytterligare ett sovrum. Föreningen BRF Friheten är känd i området som mycket omtyckt och tillhör de äldsta i denna del av Söderort. Nyttja föreningens lådcyklar, hobbyrum, övernattningsrum eller den trevliga innergården som både lämpar sig för sociala aktiviteter och självklart en central plats för alla barn. I närheten finns såväl Bagarmossen centrum och tunnelbana åt ett håll, samt Nackareservatet och möjligheten till friluftsliv året om åt andra hållet. Till idylliska Söderbysjön är det gång- och cykelavstånd. Perfekt läge helt enkelt! Varmt Välkommen på visning!


Köksinspiration

Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Trevliga Bagarmossens centrum med t-bana ligger några minuter bort
Trevliga Bagarmossens centrum med t-bana ligger några minuter bort
Centrum har ett 50-tal affärer, livsmedelsbutiker och lokala handlare
Centrum har ett 50-tal affärer, livsmedelsbutiker och lokala handlare
"Lilla Bagis" - populärt café och bageri i området
"Lilla Bagis" - populärt café och bageri i området
Nackareservatet ligger precis bredvid Kolbäcksgränd!
Nackareservatet ligger precis bredvid Kolbäcksgränd!
Kort gång- och cykelväg till strövområden, badsjö, golfbana mm
Kort gång- och cykelväg till strövområden, badsjö, golfbana mm
Nuvarande planlösning
Nuvarande planlösning
Alternativ Planlösning
Alternativ Planlösning
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Description
 • Beskrivning av samtliga rum
  Hall, Bakom säkerhetsdörr välkomnas Ni av en hall med ljusa ytskikt och vacker ekparkett. Hallen erbjuder såväl avhängning- som avlastningsmöjligheter via hatthyllor. I den inre hallen finner ni gott om förvaring i platsbyggd förvaring i tidstypiskt utförande samt en stor klädkammare. Kök, Ljust och trivsamt kök med stort ljusinsläpp. Köket genomgick en renovering då väggar och tak målades samt ekparkett lades. Köket erbjuder rikligt med upplysta arbetsytor via ljus bänkskiva i laminat samt dubbla hoar i rostfritt. Ett stort kök med rikligt med förvaringsmöjligheter högt som lågt bakom ljusa skåpsluckor samt i lådor. Matplats för dig och minst fyra vänner invid fönsterparti med trevlig utsikt. Köket nås via hallen samt vardagsrummet. Köket har två ingångar eftersom det ursprungligen satt en vägg mellan kök och matplats. För den i behov av ett extra sovrum/arbetsplats går detta såklart att återställa, möjlig 3:a! Vardagsrum, Rymligt vardagsrum som idag disponeras genom soffa, soffbord, bokhyllor och fåtölj, helt utan risk för övermöblering. Vardagsrummets väggar är ljust målade och taket är vitt, på golvet ligger originalparketten från byggåret. Via vardagsrummet nås balkongen i soligtläge med plats för bord och stolar samt planteringar i krukor etc. På balkongen sitter Ni i högt läge och kan njuta av många soltimmar. Sovrum, Väl tilltaget sovrum med ljusa väggar och tak samt ekparkett på golvet. Rummet disponeras idag via enkelsäng med nattduksbord men rymmer med enkelhet dubbelsäng. Utmärkta förvaringsmöjligheter via garderober. Generöst ljusinsläpp via fönsterparti åt öster. Sovrummet ligger i anslutning till hallen. Badrum, Helkaklat fräscht badrum med ljusa väggar med bård. Badrummet är rikligt utrustat med badkar, wc-stol, handfat samt förberett för tvättmaskin. Förvaring via väggfast badrumsskåp med spegelglas.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  56 kvm (Boareauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
 • Rooms
  2 rum (max 2 sovrum)
Övrigt
 • OMRÅDET: Bagarmossen har de senaste åren blivit en allt mer attraktiv stadsdel att flytta till. Många av de som bor i området trivs och stannar kvar. På senare år har en del nybyggen tillkommit och den gamla närförorten från 50-talet genomgår en liten förvandling. Många av nybyggnadsprojekten har varit bostadsrätter och radhus. Bilden av Bagarmossen blir mer och mer ett attraktivt boendealternativ nära både staden och den omliggande naturen. I Bagarmossen centrum finns ett flertal restauranger, livsmedelsaffärer, apotek och butiker av olika slag. Här finns även t-banan som tar dig till Södermalm på drygt 10 minuter. SKOLOR & FÖRSKOLOR: I Bagarmossen finns flertalet skolor och förskolor. De större skolorna är Brotorpsskolan, Bergholmsskolan och Bagarmossens skola. Förskolor finns ett flerta alternativ, såväl kommunala som privata.
Economy
 • Community fee
  3 520 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme och vatten
 • Försäkring
  150 kr/mån
 • Hushållsström
  175 kr/mån
 • Bostadsrättstillägg
  75 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  400 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  2
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,36889
 • Andel av årsavg.
  0,36918
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Det tillkommer en obligatorisk avgift om 83 kr/mån för Bredband.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten